EGR Istanbul'da temizletme veya değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mkakturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkakturk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugun Atakoy opel servisine gittim. 1.3 Corsa CDTi için 310 milyon +120 milyon işçilik istediler. Temizletmeyi sordum 165 dediler başta sonra 140'a yapariz dediler.

Aluçlar/maslak da orjinal valfi sordum 265 dediler, 50 YTL de orada birisine taktirirsiniz dediler...

Şimdi temizletmeli mi? değiştirmeli mi

140 milyon işçilik çok fazla değil mi?

istanbul'da temizlettirdiğiniz iyi servis var mi?

teşekkürler şimdiden paylaşımlarınız için...

ben başka bişey soracam bu egr valfi nedir ne işe yarıyor millet egr valfinden bahsedip duruyor çıkartın diyenler falan var ama ben hala ne işe yaradığını anlamadım açıkçası bilğilendirirseniz sevinirim....

tam bi bilgim yok ama işçilik çok fazla bence duruma göre ya değiştir yada git ağlam bi ustada temizlet derim

kardeş sakın temızletme ısıyle felan ugrasma degıstır gıtsın.. egr yuksek devırlerde yanmamıs eksoz gazını tekrar yanma odasına gönder aletinın adıdır. zaten rolatıde felan calısmaz dedıgım gıbı yuksek devırlerde calısır vede eger acık kalıncada yanmıs eksoz gazı gırıyor yanma odasına. zaten o sırada gaz yemez gıbı olunca ayagı gazdan cekıncede motor stop edıyor tekrar marsa basarken motor salnndıgı ıcın kendılıgınden kapanıyor gerı.. bence ıptalı gereksız bı parca

kesinlikle temizletme 2 gün sonra tekrar olur.
İptalide herşeyi elektronik yöneten bir araba da fazla yakıt yakmasına ve ayar tutmamasına neden olur. Bence orjinalini al tak. kafan rahat etsin. Zaten temizlemeye çok para istemişler

bana ulan onu temizleyelim!bidaha denersin!şayet arızayıı tekrarlıyıcak olursa yenisini alır deiştiririzz!bi aracınkini opel servisinde programla iptal ettirdik yakıtta ufak bi artma oldu!o yüzden sölediğim gibi önce bi temizleyeli arızayı tekrarlarsa deiştiririzz!işçilikte 40 ytl olur!

daha bugün değiştirdim egr+işçilik+bisürü ıvır zıvır iş= 160 lira. İlginize

egr yi bugün çıkmasıyla değiştirttim işcilik falan 90 ytl verdim sizce fiyat nasıl

Çıkma egr leye opara çok . Nedenine gelince nekadar kullanıldığını nereden bileceksin kısa bir zaman sonra ayni sorunu yaşamanın ihtimali yüksek .:confused:

bence egr nin çıkmasına güven olmazz!fiyat 90 ytl çok deil ama çıkma egr ye güven olmaz ne kadar kullanılmışş! bilmiyosun çünküü!

Geri