4 Kas 2009 #41 K kamuran66 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2009 Mesajlar 84 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 eksoz emisyonları için EGR iptal etmek kötü olur. Ama cep için iyi olur.
13 Haz 2013 #42 T tolga_55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2009 Mesajlar 506 Tepkime puanı 3 Puanları 0 MOKIA' Alıntı: EGR iptali yapacaksan Hata vermemesi için EGR soketini söküp altaki devreyi EGR soketine takıp aracı EGR varmış gibi kandırman gerek. Genişletmek için tıkla ... konuyu hortlatalım abi 1.7 dti motor için direnç değerlerini nerden bulabilirim nasıl ölçebilirim
MOKIA' Alıntı: EGR iptali yapacaksan Hata vermemesi için EGR soketini söküp altaki devreyi EGR soketine takıp aracı EGR varmış gibi kandırman gerek. Genişletmek için tıkla ... konuyu hortlatalım abi 1.7 dti motor için direnç değerlerini nerden bulabilirim nasıl ölçebilirim
20 Haz 2013 #43 dark_crow Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 19 Haz 2010 Mesajlar 2,354 Tepkime puanı 6 Puanları 38 Yaş 37 tolga_55' Alıntı: konuyu hortlatalım abi 1.7 dti motor için direnç değerlerini nerden bulabilirim nasıl ölçebilirim Genişletmek için tıkla ... Devreyi yaptım bir baktım benim egr soketim de 2 pin var
tolga_55' Alıntı: konuyu hortlatalım abi 1.7 dti motor için direnç değerlerini nerden bulabilirim nasıl ölçebilirim Genişletmek için tıkla ... Devreyi yaptım bir baktım benim egr soketim de 2 pin var