Eğitimin kalitesi!

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
İki gündür çarçakalla uğraşıp duruyoruz. Toplanıp okulu basmaya, öğretmenleri dövmeye kalkıyorlar.

Üç gün önce bizim bir öğrenciyi döveceklerini ve çıkışta beklediklerini haber alan öğretmen arkadaş, öğrenciyi evine kadar götürmüş. Bir şey yapamamışlar.

Ertesi gün, yine aynı terane... Arkadaş böyle olmayacak deyip konuşmaya gidiyor. Serseri herifler küfür etmeye, vurmaya kalklamaya başlayınca bizim arkadaş da bir iki tane patlatıyor. Sonrası biz yetiştik, polisler geldi, falan...

Bugün aynı zibidiler, hatta bizim bir öğrenci de onların arasında, bellerinde bıçaklar okul çıkışında bizim arkadaşı bekliyorlar. O da zaten onlardan deli, yapma etme derken girdiler birbirlerine... Zar zor ayırdık fakat tutmasak kesin bıçaklayacaklardı arkadaşı. Neyse polis geldi, şikayetçi olduk falan...

Eğitimin durumu bu! Serseri herif, öğretmenine bıçak çekecek kadar delikanlı (!)...

Kaldı ki ülkenin değişik yerlerinden bıçaklanma, dövme, hatta öldürme haberlerini duyuyoruz. Duyuyoruz fakat gittikçe tırmanıyor olaylar. Bugün sizde yarın bizde...

Kesin, birileri, bunları da yetiştiren öğretmenler diyecektir. Katılıyorum. Bizler yetiştiriyoruz fakat tohumları çürük! Ne yapsak fayda etmiyor!

Sistem kötü hocam, bizim zamanımızda hoca köşeden görününce çocuklar kendilerine çeki düzen verirdi. Maalesef nesil kötüye gidiyor. Nasıl bir çare bulunur aklım yetmiyor ama inş neslimiz düzelir, insanımız kendine gelir. Çünkü eğitim herşeyin başı.

Onları alacaksın hiç bir şey sormayacaksın çekeceksin kömürlüğe sonra içi iplikli su hortumundan 1.5 metre keseceksin hortum kopup yarım metreye düşene kadar vuracaksın... kalan kısmını da al babana ver hediyemiz olsun senin gibi evlat yetiştirdiği için diyeceksin.

Onları alacaksın hiç bir şey sormayacaksın çekeceksin kömürlüğe sonra içi iplikli su hortumundan 1.5 metre keseceksin hortum kopup yarım metreye düşene kadar vuracaksın... kalan kısmını da al babana ver hediyemiz olsun senin gibi evlat yetiştirdiği için diyeceksin.

Abi bu nasıl bir fantazidir ya... :)

Bizde öğrenciydik ama hocalarımıza saygımız sonsuzdu. Artık nesil giderek kötüleşiyor ne diyelim. Allah akıl, fikir versin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun hocam öncelikle gerçekten okuyunca üzüldüm. ş......siz herifler bunu delikanlılık,kabadayılık zannediyolar. emin olun tek başına yakalasan öt desen al sana g...t der kaçarlar.kalabalık oldumu bide ceplerine bıçak koydumu ALLAAAHHHH varmı lan yan bakan diye erkekleniyolar. ALLAH yardımcınız olsun hocam.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:01 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:59 ----------

hakkaten nadir abi iyi fantazi gücün var valla...:D
bende kurtlar vadisindeki karanın fantazilerine hastayım abi. adamda ne çeşit işkenceler var...:D

Ergenlik psikolojisi bu olsa gerek :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle eşek sıpaları anca içi iplikli hortumun dilinden anlar yaw... ben ne yapayım? :D

Adamlar sırf olay olsun bekleşiyor, bahane üretiyorlar.

Biraz ötemizdeki okulda geçen yıl bir öğretmen arkadaşımızı dövdüler. Geçen yıldan bu yana orada polis bekliyor. Şimdi enerjilerini atamayınca bizim okula sardılar. Ne diyeyim Allah ıslah etsin!

Geri