Eğer doğruysa çok moral bozucu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arifba' Alıntı:
her markanın kronik problemleri var ama ben bir reno kullanıcısı olarak opellerin çok kaliteli araçlar olduğunu biliyorum..sadece servis problemleri var kullanıcıları zor durumlara sokabiliyorlar.. bu yüzden güvenilir yerleri araştımalısın biraz..

arkadaşım yorumun için çok teşekkür.Ayrıca imzan çok anlamlı ve doğru.tebrikler:good:

benim arabam bana hiç denilecek kadar az sorun çıkardı... onlarda önemsiz şeylerdi... bidaha araba alırsam yine opel alırım

Arkadaşlarında değindiği gibi genel olarak sorun araçtan değilde servislerden kaynaklanıyor...

Bütün bunlar Hurafe'den ibaret ! Sen müsterih ol ve arabana güle güle 1000 ! Servisini ve ustanı iyi seçersen ve her ufak arıza da ustaya gitmezsen hiç bişiy olmaz... Güvenli sürüşler

ondört senedir opel kullanıyoruz ve bizi yolda bırakmadı hicbiri

turko' Alıntı:
arkadaşım yorumun için çok teşekkür.Ayrıca imzan çok anlamlı ve doğru.tebrikler:good:
teşekkürler...

kotu opel yoktur !!!!!
kotu opel SERVISLERI vardir!!!!!

ayıp vallahi siz hiçmi servise gitmiyorsunuz.hep kötülüyorsunuz.hiç mi iyi bitarafı yokmu servislerin arkadaşlar.size şunu söleyim opel servisleri kadar müşterisinin üzerine düşen kaç servis var acaba.ford reno doğuş grubu ve diğerleri bizden katkat dahamı üstün.onlardada çalıştık arkdaşlar haklı olduğunuz konular olabilir ama eleştirrilerede dikkat edin lütfen.biz herzaman kimin başı şıkışsa yardım etik edecezde.heryeş para değil.karşılıklı sevgi saygı.
k.i.b

tum arkadaslara katılıyorum.alacagın markayı arastırdıgın zaman her markanın muhakkak bıseyı cıkıyor.ben 8 yıldan bu yana opel kullanıcısıyım daha dogrusu bılınclı opel kullanıcısıyım.sadece 2 defa arıza cıkardı onemsız seylerdı.duyarlı oldugun surece problem olmas kafana takma.

Merhabalar,
Bende böyle korkuylar yaşıyorum, Kadıköy de oturuyorum , lütfen bana yakınlarda bir servis önerin BMW ve Peugeot servislerinde gezinmeklten tükendim, arabanın direksiyonunda filan arıza var yardımcı olursanız çok sevinirim.

Geri