Egeli arkadaşlara buluşma önerisi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpmurat

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Merhaba arkadaşlar malum sıcaklar bastırdı. Benim bir kaç önerim olacak şöyle ramazanda başlamadan bir Didim veya yetkililerin belirleyeceği bir yerde YAT TURU yapalım. hem toplu gidersek indirimde alırız hemde güzel bir gün geçiriz diye düşündüm. Buarada didimde bu yat işleri ile ilgilenen bir arkadaşım vardı onun için didim önerisi getirdim.

Buradan Bölüm sorumlularına sesleniyorum duyun sesimi :) :kop:

Valla uyar.Ben geçen hafta başka bir forumun buluşmasına gitmiştim (opel forumu değil :D)Çok güzel olmuştu.:D

Didim iyidir iyidir :D:D

abi oldu mu şimdi 16 temmuzda aydındayken yapsaydınız ya :(

yönetimden ses soluk yok daha :)

Oralarda olursam bende katılmak isterim. :)

geliriz.

Daha önce düzenledim ben yaz organızasyonu Çeşmede hatta şehirdışından bile gelen birsürü üyemiz ve başkanımız var :) Aynı yogunlugun olacagını bilsem yapıcam ama yurtdışına çıkıcam malum koşuşturmacadan vede yogunlugu göremediğimden hiç öne sürmedim eğer talep varsa bu ön başlık olsun toplanalım yapalım fakat didim herkese yakın olmayacagından katılımı düşürür o sebeple daha önceki gibi Çeşme yapabiliriz.

Daha önce düzenledim ben yaz organızasyonu Çeşmede hatta şehirdışından bile gelen birsürü üyemiz ve başkanımız var :) Aynı yogunlugun olacagını bilsem yapıcam ama yurtdışına çıkıcam malum koşuşturmacadan vede yogunlugu göremediğimden hiç öne sürmedim eğer talep varsa bu ön başlık olsun toplanalım yapalım fakat didim herkese yakın olmayacagından katılımı düşürür o sebeple daha önceki gibi Çeşme yapabiliriz.

Dostum 7'sinde n işanım var ona göre ayarla benim için fark yapmaz :) Bölüm sorumluluları düzenlerse daha bir ciddi oluyor diye öneri getirdim.. Hadi bakalım görelim başlığı

Geri