• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Editiona orjınal sport jantımı yoksa replicalardan bırımı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spitemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spitemre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar malumunuz beyaz edition sahıbıyım sıfır sport jantları buldum almalımıyım yoksa pıyasadakı replıca modellerınden bır tane gorselı guzel olanmı takmalıyım acıkcası cok kararsız kaldım..

Ynt: Editiona orjınal sport jantımı yoksa replicalardan bırımı??

Eğer aracıma yaptırmayı düşündüğüm başka uygulamalarda (yay, body kit vs.) var ve modifiyeye devam edeceğim derseniz piyasadaki farklı replica jantları tercih edebilirsiniz ama başka bir şey yaptırmayı düşünmüyorum, sadece jantı değiştireceğim derseniz sport jant daha iyi olur gibi.

Açıkcası bodykıt fikrı eşikte heran taktırabılırım ama işin kotu yanı pıyasada oyle al benısı cok yuksek jant malesef yok yada ben bulmıyrum 17 inc tercıhım bununda eksılerı malesef bunlar cok kararsız kaldım yaa

spitemre link' Alıntı:
Açıkcası bodykıt fikrı eşikte heran taktırabılırım ama işin kotu yanı pıyasada oyle al benısı cok yuksek jant malesef yok yada ben bulmıyrum 17 inc tercıhım bununda eksılerı malesef bunlar cok kararsız kaldım yaa

Eğer ben şuanda replica jant taktıracak olsam piyasadaki kısıtlı alternatiflerin arasından sadece replica OPC jant tercih ederdim.
Replica OPC dışında benimde gözüme hoş gelen pek fazla model yok maalesef.  :(

ac schnitzer type 3 marka modelinde jantları tavsiye ederim bizim araçlarda çok iyi duruyor .

Ben de önümüzdeki sene jant almayı düşünüyorum.
En beğendiğim jantlar makyajsız sport paketteki jantlar.

Eğer farklı olıyım diyosan Sport jant alma, ama çelik jantın olsun diye alıyosan Sport jantı al.

Makyajsız Sport jantlarını opsiyon olarak satsalar millet deli gibi alır ama herkeste var olduğu için birçok kişi değişikliğe gidiyo

sport jant alirdim ben.

aracına extra başka modifikasyon yaptırmayacaksan sport jantı ama başka şeylerde yapılacak dersen replikalara yönelebilirsin,,,

Valla haklısnız aslında satılsa peynır ekmek gıbı gıder sport jantlar ama ancak dısardan temın etmek gerekır

Ayrıca su 18 ınc olan opc cantları kılo olarak  nasıldır acba bızım aracı cok yorarmı sarfıyat cok farkedermı???Bırde bu jantlara hem ınce hem kalın yanak takılabılıyrumu tavsıyenız ne olurdu..

Geri