Edirne'den selamlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vural22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vural22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba ,
Opel ailesine katılalı 10 gün kadar oldu ,Astra 1.6 dizel 136ps sport  aracımla aranızdayım.

İnternette gezinirken rastlantı eseri forumla karşılaştım ve çok hoşuma gitti. Bundan sonra forumun aktif kullanıcıları arasında olacağımdan emin olabilirsiniz.

Teşerkkürler

Ynt: Edirne'den selamlar..

hoş geldiniz araciniz hayirli olsun

teşekkür ederim

Hoş geldin Hayırlısı olsun Yakıt durumun nasıl ?

Hoşbulduk :) ilk uzun yolum geçen hafta sonu oldu o da istanbul.. yakıtı pek anlamadım daha aracı yeni tanıyorum ama göstergedeki son durum 6 litre idi.yakıttan çok performansını merak ettiğimden olabilir

welllcommee bir İpsalalı olarak Keyifli forumlar dilerim :)

vural22 link' Alıntı:
Hoşbulduk :) ilk uzun yolum geçen hafta sonu oldu o da istanbul.. yakıtı pek anlamadım daha aracı yeni tanıyorum ama göstergedeki son durum 6 litre idi.yakıttan çok performansını merak ettiğimden olabilir
Yakıtı anlamadıysan az yakıyor demektir. 1.4t varken daha ilk istanbula gidişimde anlamıştım :D  Bazı arkadaşlar çok yakıyor falan demiştide ondan merak ettim.

İpsalalı Teşekkür ederim ;) Bende Keşanlıyım bea :)

mustimx link' Alıntı:
Yakıtı anlamadıysan az yakıyor demektir. 1.4t varken daha ilk istanbula gidişimde anlamıştım :D  Bazı arkadaşlar çok yakıyor falan demiştide ondan merak ettim.
:D..o zaman az yakıyor. Ancak 70 bg fiesta dan sonra motor performansını görünce insan dayanamıyor  okkk .  6 . vites ve makul (110-120)  bir hızda 4.5 litre civarı yakar diye tahmin ediyorum

Hoşgeldin hemşerim keyifli forumlar  :)

Geri