ECU GUVENLIK KODU COZME Hakkındaki Bilğileriniz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MOKIA

Başkan
Bilgi Girilmemiş
Slm arkdaşlar
Bugün anahtarcıya ugradım için IMO kodlaması için ECU güvenlik Kodu İstediler.
Aracın belgelerinde kart filan demeyin aldığımda yoktu çünkü
Yetkili servis de demeyin amacım çözümü ögrenmek kafama takıldı
Gördüğüm kadarı ile kod çözen cihazlar var ama. Anahtarcı 30-YTL ye kodu başka yerden bulabileceğini söyledi.
Yani buda bi şekilde motor yada şase numarasından çözülüyor demek.

Altaki kod çözme işlemini tech 2 cihazı ilede okunabiliyormu acaba.

OPEL MOTOR KONTROL ÜNİTESİ GÜVENLİK KODU OKUYUCUSU

a7d4_20.JPG

a8a3_20.JPG

a8ea_20.JPG

a902_20.JPG

YİNE FARKLI BİR PROGRAM:
opel-pin-reader-v1-6-screen.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşım,yardımcı olmak için sana cevap yazıyorum.Bu resimdeki cihazı ben kullanıyorum.Gerçekten Tech.II olmadan kendisi kod çözme işini yapabiliyor.Ben kendim çok memnunum süreklide kullanıyorum sitelerindeki motor cinslerinin hepsine giriyor.Bizim sanayide bu cihazı kullanan arkadaşlarım var onlarında herhangi bir sorunları yok..bu cihazı üretenler yeni bir program çıkartmışlar bu cihazın çok üzerinde ve çok çeşit arabalara giriyormuş .şimdilik bu programı bekliyoruz.bizim arkadaşlarla beraber bekliyoruz.haberin olsun...

Arkadaşım,yardımcı olmak için sana cevap yazıyorum.Bu resimdeki cihazı ben kullanıyorum.Gerçekten Tech.II olmadan kendisi kod çözme işini yapabiliyor.Ben kendim çok memnunum süreklide kullanıyorum sitelerindeki motor cinslerinin hepsine giriyor.Bizim sanayide bu cihazı kullanan arkadaşlarım var onlarında herhangi bir sorunları yok..bu cihazı üretenler yeni bir program çıkartmışlar bu cihazın çok üzerinde ve çok çeşit arabalara giriyormuş .şimdilik bu programı bekliyoruz.bizim arkadaşlarla beraber bekliyoruz.haberin olsun...

adı var mı programın

ecu development system adında bir program www.opelecu.com sitesine resimlerini koymuşlar istersen oradan bilgi alabilirsiniz ben msn den görüşüyorum sürekli onlarla

Arkadaşlar programı çıkartmışlar.diagsys.III software olarak www.opelecu.com ve www.nasrasoft.com sitelerinde var ilgilenen arkadaşlarımız incelesin.
saygılarımla

günaydın arkadaşlar ben iskenderundan yazıyorum bende opel astra 2001 gl var bunun motor beyni arıza yaptı bunu tamir ve yenisini alabileceğim yer varmı.

www.opelecu.com adresinden iletişim bilgileri var oradan araya bilirsin

Geri