EcoFlex Güncelleme Sonrası;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selamlar geçenlerde bakıma giren aracıma ecoflex yazılım güncellemesinide yüklettim.. Öncelikle vites geçişlerindeki vuruntu kesildi (özellikle 1'den 2.vitese) araç daha sessiz çalışır oldu fakat aracımda kapalı hava filtresi var ve performansta bir düşüş oldu bunun sebebini bir türlü anlamadım.. yazılımın az yakıt düşüncesi hava filtresinin çok hava kapasitesi ile çakışıyormudur acaba? Orjinal filtre'yi kampanya bakımı yanında verdiler kutuda duruyor orjinal kutusunu ve filtresini taksam bu performans ölme düselirmi acaba? Teşekkürler..

70 kişi bakmış ama bir fikir yok ortada o zaman şöyle söyleyeyim eğer ekonomik motorlu araçlarınıza ecoflex yada bir güncel yazılım yüklettiğinzde hava filtresi yam bir katil bunun yanında kapalı orjinal filtre kirli bile olsa daha performanslı oluyor şaşırtıcı ama böyle.. ;)

Konu bir bilgi olarak kalabilir !

Bir fikrim olmadığı için sadece okumakla yetindim :D

motorun yazılım sonra benzın püskürtme enjeksıyonları kısıtlandıysa motorda ona göre hava ceker , hava fıltresınden oldugunu sanmıyorum pek..

motorun yazılım sonra benzın püskürtme enjeksıyonları kısıtlandıysa motorda ona göre hava ceker , hava fıltresınden oldugunu sanmıyorum pek..

evet zaten yazılımdan ötürü olduğunu söylüyorum bnde yazılım ile perf.hava filtresi kullanmak ekonomik motorlarda eksi etki bence büyük motorları bilemicem :)

Merhaba Çağrı;
Eco motorlarda perf. hava filtreleri pek önerilmiyor. Green kapalı hava filtresi kullanıyordum perf. amaçlı. Tamam çoğu zamanda tok ses veriyor ama seninde söylediğin gibi eksi etki yaratıyor. Senin sorunun birebir aynı diyemesemde benzerini yaşadım Ankara opis opel servisine gittiğimde hava filtresine dayalı bir sorun olduğunu çıkartmam gerektiğini söylediler. Öyle yaptım şuanda bir sorunum yok bu konuda. Uygun durumdaysan bende bir denemeni öneririm ;)

Merhaba Çağrı;
Eco motorlarda perf. hava filtreleri pek önerilmiyor. Green kapalı hava filtresi kullanıyordum perf. amaçlı. Tamam çoğu zamanda tok ses veriyor ama seninde söylediğin gibi eksi etki yaratıyor. Senin sorunun birebir aynı diyemesemde benzerini yaşadım Ankara opis opel servisine gittiğimde hava filtresine dayalı bir sorun olduğunu çıkartmam gerektiğini söylediler. Öyle yaptım şuanda bir sorunum yok bu konuda. Uygun durumdaysan bende bir denemeni öneririm ;)

Abi cvp için teşekkürler öncelikle ;) dün akşam daha fazla dayanamayarak indim orjinal kutu filtremi taktım üstelik yetkilinin verdiği filtreyi değil eskimiş yan sanayi olanı ve inanamadım değişime araç ne yokuşta boğulyr nede performansı düşüyor.. Yazılımdan önce hava filtresi can kurtarıcısıydı şimdi ise hava filtrsinden daha sağlam bir performans alıyorum.. dediğin birebir doğru gerçekten..

iyi akşamlar herkese,benim 2008 astra 1.3 cdti aracım var.Benim aracımada ecoflex yazılımı yüklenebiliyor mu?ankarada hangi yetkili servis yapıyor?ve yüklemeye gerek varmıdır?

opal yüklüyor bence gerekli

Geri