eco66

Prof Bulmuşsa Düşünmek Lazim

güzel bir alet bakalım ilerliyen zamanlarda düşülüne bilir

yakıt hortumunun ikiye kesilmesi olayı pek hoşuma gitmedi :)

Arkadaşlar
Eko66 salt mıknatıs bir ürün değildir. Cihaz yakıt içinden geçecek şekilde takılıyor ve akü kutup başlarına bağlanıyor ve bir röle aracılığı ile kontak açıldığı zaman devreye girecek şekilde ayarlanıyor. Salt mıknatıs olmadığı ve manyetik korumalı olduğuı için aracınız elektronik aksamlarına herhangi bir zarar vermiyor.

Ben cihazı yazın taktırdım ve kullanıyorum. Aracımın çekişi gayet yerinde. Hatta bendeki araç F kasa ve G kasa astra ile gayet başabaş yolda kapışabildiğimide söylemek isterim. Şu an için yağ ömrü konusunu denemekteyim. Çünkü yakıt yanma kalitesini artırdığı için yağdaki kirlenmeyi geciktiriyor. Şu an için ara sıra yağı kontrol ediyorum. 1 gr bile azalma yok. Yağ çubuğundaki yağın rengide nerdeyse ilk günkü gibi hala.

Şu an içim aracım uzun yolda 1 depo ile yaklaşık 800 km yol yapıyor. Aracı ilk aldığım zaman uzun yolda 1 depo ile yaklaşık 650-700 km arası yapabiliyordum.

iyide dostum f kasa zaten g kasayı geçerki??????????????

ustalarımızın yapacağı bir yorum yokmu?

arkadaşlar bugün 2003 corsama taktım.yakıt tasarrufu hakkında daha birşey söyleyemem ama çekiş kesinlikle arttı.weblebi.com dan aldım.5 dk. da taktım.çok şaşırttı beni bu ürün

.........

Son düzenleme:
Geri