eco66

kurt_35li

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
eco66 diye bir cıhaz cıkmıs prof bulmuş %18 civarında benzinden tasarruf sağlıyomus eko yaka benzemiyomuş performans arttırıyomus acaba takanınız oldumu doğruluğu varmı 1500 ile500 ytl arasında fiyatı değişiyomus benzin hortumu kesilip arasına o cihaz takılıp aküdende ceyran cekiliyomus fikri olan varmı acaba:o

...

Son düzenleme:
enterasan bilgim yok henüz ama yakında duyulur

benzer pek çok ürün var zaten piyasada.mesela ekoyak , senin dediğin ürünün sayfasına baktım, sonrada ekoyak ın , ürünün çalışma prensibini neredeyse aynı kelimelerle anlatmışlar. ama henüz takıp da ben çok yararını gördüm diyen bir tanıdığım olmadı.zaten böyle ucuz fiyata erişilebilecek bir ürünün gerçekten anlatıldıgı kadar yararı olsaydı, devletler, otomobil üreticileri, doğal kaynaklarımız tükeniyor diye yırtınan cevreci örgütler bu ürünlerin kullanılması için baskı oluşturur, halka anlatmak için elinden geleni yapardı, diye düşünüyorum.

bende duydum onu halkagibi birşey ama ne derece doğru bilmiyorum dizelded işe yarıyormu acaba:)

duyduğuma göre dizeldede işe yarıoyrmus ama eko yaktan farklımış ama deneyeni hic duymadım deneyen arkadas olursa yazsın bosuna fazla benzin yakmayalım

güncel:sorry:

3000

Son düzenleme:
3000 YTL BENZİN Ş.İÇİ 11,5 KM. 1995 MODEL 2000 MOTOR VETRA A KASA ben denedim işte sonuç arkadaşlar .2 adet mıknatıs olay bu

Arkadaşım kusura bakma ben yazdığın değerlerden birşey anlamadım. 3000 YTL. benzin şehiriçi 11,5 Km. ne demek? Ne ifade ediyor?

benim 265 ykr hesap ortada ok ?:) :good:

Son düzenleme:
Geri