ebay dan chip aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan psicomega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bu ebay ı hepimize ogretecek bir babacan yokmu. bizde nasiplenelim şu uygun fıyatlardan. bir gün alım yaparken tek tek screen shot alıp anlatacak bırı yokmu. ebay i anlatan bir siteden baktım ama hıcbırsey anlamadım.

kesinlikle sitemize bir resimli anlatım yapacak babayiğit lazım :good: :alkis:

ya ben bu ebaya bakıyorum bir şeyden anlamıyorum. Trkçesi yok mu bunu yafuuu. :) :confused:

kardeş dynoyu boşver.. aacın genel gidişi nasıl oldu .. barız bi performans farkı alabıldınmı??

üstünde yazıyo zaten kaç hp olacağı, büyük ihtimal i500 yazılımını içeriyordur. dynoya pek takılmayın önemli olan yol dynosu..

arkadaşlar daha acıklayıcı olsun diye size şehir içi-şehir dışı neler olduğunu söyliyim. chipi taktırdıktan sonra ilk işim egr yi iptal ettirmek oldu daha sonra aracımda 2 tane bulunan katalitik konvertörlerin yerine susturucu taktırdım.

kırmızı ışıkta kalkarken arac önden cekişliymiş gibi kalkmaya başladı, biraz duman atıyo ama cok dikkatli bakarsak... şehir içi sakin kullanımda yakıtta hiçbir değişiklik yok.

yüksek vites düşük devirde dip gaz yaptığımda sanki başka bir aractaymısım gibi inanılmaz bir geri yapıştırma farkı oldu. (17'' jant 235 lik lastik kullanıyorum.)

uzun yolda 140 km hızda cruise control ile sabitlediğimde yakıt sarfiyatım 6.8.
önceden 7.5 idi. şu an alanyadayım ve şehir içi ortalamam 9.0 ankarada 10.5 du. basınca biraz abartıyor 18 lerde filan... toros dağlarında 4-5 virajda hep 4. vites ile cıkardım 1 kere filan 4 e düştüm.

yazılımı gercekten güzel ilk defa aracıma böyle bir uygulama yaptırdım chipi taktırırken katalıtıgi söktürürken inanın gözümü karartmıştım n olursa olsun dedim. egzoscu bile söktürme demişken...ama motoru gercekten kısıtladıkarını ve yakıt konusunda hiçbir fark olmadığını hepinize belirtiym.

kardeşim psicomega iyi de benim aracıma hangisi uygundur bir de bunu söylesen..Ben yazılanlardan anlamadığımdan soruyorum.(ingilizce SIFIR ) 2000 model 2.0 16v opel vectra cdx 136 bhp.

abi vectralar bosch ecu ( motor beyni ) kullanıyolarmı bilmiyorum. motor numarası uyuyo x20xev ama ecunun üzerindeki numara 90464731 olması gerekiyo
adamda da ki chipler bosch marka beyinler için. bi kontrol etmen lazım beynin üzerindeki numarayı. sonra yardımcı olurum.

abi vectralar bosch ecu ( motor beyni ) kullanıyolarmı bilmiyorum. motor numarası uyuyo x20xev ama ecunun üzerindeki numara90464731 olması gerekiyo
adamda da ki chipler bosch marka beyinler için. bi kontrol etmen lazım beynin üzerindeki numarayı. sonra yardımcı olurum.

teşekkürler hemen servise sorup öğreneceğim..Kesin emin olduktan sonra sana döner yardımını rica ederim..

bende dün aynı satıcının X16XEL için olanını buldum +22hp yazıyor inanmamıştım ama aklımıda kurcalıyodu bu konuyu bulmam tesadüf oldu ama okuyunca inanmaya başladım desem yalan olmaz..

slm gardaş bende 1.6 16 valf astra g var 2000 model buna uygun cipi ben bulamadım acaba sen bakıp kopyalayıp bana göndermen mümkünmü saygılar

Geri