ebay dan chip aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan psicomega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gelen chip zarf icinde geldiğinden (döküman/evrak olarak göründügü için) herhangi bir gümrük vergisi durumu olmayacaktir.zaten 200 eur a kadar olan ürünler gumruk vergisinden muaf.(değerden emin değilim araştırmak gerek)

100euro Berker

hayırlı olsun.

arkadaşlar benim araç 1.4 8V benim araca uygun çip göremedim ya farkedermi acaba 16V ile 8V olması? x14sz

arkadaşlar benim araç 1.4 8V benim araca uygun çip göremedim ya farkedermi acaba 16V ile 8V olması? x14sz

aynı adamlarla tam 1 sene önce yazıştık benim motor kodu içinde yapamayacaklarını sölediler.

sonra MehmetGazihan a gittim yaptı :D:D:D

oradaki x20xev için olan chip omegaların chipi. bosch ecu kullananlar için vectra kullanıcıları onu almasın. ben aldım ama olmadı eprom farklı geri idae ettim paramı da geri aldım. denemek isteyen alabilirde :)

aynı adamlarla tam 1 sene önce yazıştık benim motor kodu içinde yapamayacaklarını sölediler.

sonra MehmetGazihan a gittim yaptı :D:D:D

ben gidememki kanka :D

Ya hazır konu bulmuşken yazayım dedim, ebaydan ampul alcamda. Sitede geçen fiyattan başka ücret ödiycekmiyim. Shipping ile birlikte 96 $ oluyor ücret. Shipping 10$. Birde 2 $ sigorta var. Toplamı 98 $ yani. Hepsi bu mu ?

ya benim vectranınkini bulamadım ben bir bakıversen.. ayrıca araç kodu nedir ki.. 2000 model 2.0 cdx

ya bu ebay ı hepimize ogretecek bir babacan yokmu. bizde nasiplenelim şu uygun fıyatlardan. bir gün alım yaparken tek tek screen shot alıp anlatacak bırı yokmu. ebay i anlatan bir siteden baktım ama hıcbırsey anlamadım.

ya bu ebay ı hepimize ogretecek bir babacan yokmu. bizde nasiplenelim şu uygun fıyatlardan. bir gün alım yaparken tek tek screen shot alıp anlatacak bırı yokmu. ebay i anlatan bir siteden baktım ama hıcbırsey anlamadım.
:good: :good: :good: şu ebaya bi güvenebilsem

Geri