Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ebay da konsol kaplama bulamadım yardım edermisiniz ?
dash trim kit olarak geçiyor fakat en ucuzu bu, Türkiyedekilerin 2 katı. Ayrıca bu tar ürünleri önermem gerçekten kötü duruyor onun yerine parçaları söküp zımpara astar boya şeklinde yaparsanız çok daha güzel duruyor. Ayrıca maliyeti 30-40tlyi geçmez.
teşekkür ederim gerçekten burdakilerden çok çok pahalı. aslında onuda düşünüyorum ama uygulama için 2 3 sanayide geçmesi lazım arabanın kalması lazım ona zamanım yok malesef bunun işlemlerini en fazla 1 saatte bitiririm diye düşünüyorum o yüzden cazip geliyor açıkcası.
Aracın konsolu sökülünce yatmasına gerek yok ki o şekilde de kullanabilirisiniz hatta sanayiye de gerek yok siz yapabilirisiniz. Ön konsolun sökümü mevcut sitede, zaten el freni altındaki parça ve vitesin etrafı çek çıkar külüüğüde 2 vida tutuyor. Zımpara,plastik astarı,gümüş boya istersenizde vernik heryerde bulursunuz. Eğer boya yapamam derseniz söker götürürsünüz.
Arabadan hiç parça sökülmesin ben gezeyim hobi olarak boyayayım derseniz çıkma olarak bu parçaları alın , arkadaşın dediği gibi zımparalayıp boyayın, veya folyo ile kaplayın, üzerindekileri söküp yenileri takarsınız elinizdekiler yedek kalır.
yardımlarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim forumdaki bununla ilgili bütün konuları incelemiştim. şu an için bu işi erteliyorum çünki havalar çok soğuk arabanın içinde uğraşmak lazım tabiki sökme takma yada yapıştırma uygulama gibi ama bu havalarda eziyete dönüşücek o yüzden yaza doğru yapmaya karar verdim. tekrar çok teşekkür ederim.