Ebay 10 günde teslim etti...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi iyimiş yhaa hızlı gelmiş ama bişey diyim mal büyük ihtimalle gemiyle gelmiştir senin şansına da gemini nakliye zamanına denk gelmiştir o yüzdne 10 günde eline ulaşmıstır cünkü 20 günde bir gemi kalkıyor TÜRKİYEye (ithalat yapıyoruzda ordan biliyorum)

Hey dejay....

Sanırım mesajın tamamını okumadın araba cilasını Türkiye içersinde bir siteden alıyorsun :D

Bizim alışveriş Ebay dan yapıldı ve bu alet Çinden geldi....

Hayırlı uğurlu olsun ama yine sırf cevap olsun diye yazan arkadaşlar var anlamıyorum...

astracdtı' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun ama yine sırf cevap olsun diye yazan arkadaşlar var anlamıyorum...

yhaa yanlış anlama dostumda mesajını üstüme alınmadım ama kimin için söyledin acıklık getirde kimsenin kimsede vebali kalmasın;)

peki şu an beraberinde gelen cd yeterli oldu mu yoksa TIS kullanıyor musun. TIS kullanıyorsan nereden buldun ?

coRSac' Alıntı:
Sen, çinden gelen kargo için 10 dolar öderken benden almanyadan gelen parça için 30 euro istediler nasıl bir dengedir bu anlamıs değilim.

Kargosu 40$ tutmuş zaten 10 değil :) Almanyadan gelen malzeme de eğer 2kg dan aşağı ise 10 eur u geçmez ama deutschepost ile gönderilmesi lazım 10-20 günde elinde olur. Gelen malzemede fatura varsa ve 100 usd den aşağı ise gümrüğe tabi olmaz direk kapıya gelir veya postanemizde paketiniz var gelin alın diye mesaj bırakırlar kapıya.

Nasıl vardın o 40$ kanısına anlamadım...

CenturyVB' Alıntı:
Kargosu 40$ tutmuş zaten 10 değil :) Almanyadan gelen malzeme de eğer 2kg dan aşağı ise 10 eur u geçmez ama deutschepost ile gönderilmesi lazım 10-20 günde elinde olur. Gelen malzemede fatura varsa ve 100 usd den aşağı ise gümrüğe tabi olmaz direk kapıya gelir veya postanemizde paketiniz var gelin alın diye mesaj bırakırlar kapıya.

Toplam 89 ytl ödedim diye yazdım ben

senin tezine göre kargo 40 usd tuttu ise alet 22 usd öylemi :)

Ebay öyle demiyor alet 49 usd hesaplarsan 13 usd yapıyor kargoda

Anlayamadın bir şey...

aker' Alıntı:
peki şu an beraberinde gelen cd yeterli oldu mu yoksa TIS kullanıyor musun. TIS kullanıyorsan nereden buldun ?

Dolu dolu ilgilenemedim sadece gelen cd yi kurdum bilgisayara ve bağladım araca bilgisayarı, çalıştırdım önce model sordu daha sonra araç tipini ve sonrasında Body, Engine, vs. başlıklar bunlardan birini tıklayınca alt başlıklar felan ama en sonunda bir ekranda GM number,Date, Action no gibi başlkılar la değer girmemi istedi onlarda aracın bir yerlerinde yazıyormuş ama hiç ilgilenemedim aracın satış işlemleri, plaka, kasko, vize felan uğraşıyorum birde dükkanın işleri fırsat bulamıyorum ama hafta sonu biraz vakit ayırıp parmaklayacağım bakalım,

Haa ama cd ile yolladıkları pogram arayüz olarak çok basit geldi bu sebeple başka, daha zengin bir menüye sahip, kullanımı daha kolay olan bir arayüzde arayışı içersindeyim OBDII olarak tarattıyorum nette, TIS hakkında da bir bilgim yok şu TIS konusunu anlatabilirsen sevinirim, teşekkürler.

Her zaman beklerim abi..

Abi sen ziyeret edecen diye arızamı çıkartalım araçta sen gel yahu bekleme arızayı felan..

Geri