Ebay 10 günde teslim etti...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Servislik bir olay değil ki...

Arkadaş lar sadece tech2 yi bağladığımızda aracın tüm sorunları çözülüyorsa açarız elbette servisi :D ama bu dalda hizmet veren arkadaşlar bilirler ki tech2 zurnanın son deliği. Beni bu aleti almaya iten sebep izmire gidiş dönüşlerimde (Sabuncu beli tepesinde ani rakım değişikliği sebebi ile, bunu Ankara Eskişehir arasındada yapar) eski aracım oksijen sönsörü arızası veriyordu ve bilgisayara bağlatıp bunu sildiriyordum, ve 1 kere 20 ytl bir kerede 10 ytl ödedim (indirim yaptılar aracı tech2 ye bağlamak 40 ytl demişlerdi) bende bu işlemi kendim yapabileceğimi düşünerekten sipariş ettim, hoş gerçi aracı da değiştirdik ama olması olmamasından iyidir sanırım...

Sanırım bu cevap servismi açacan ve ne yapacam ben bu aleti kardeşim diyen arkadaşlara cevap olmuştur.

Bence gereksiz. bi de aracı değiştirmişin.

Bir de "10 gün bile olmadı" demişssin. Zaten alışveriş siteleri 10 gün içinde siparişi teslim edeyorlar. mesela; Araba cilası siparişimi 2 gün içinde getirdiler

. İyide yapmışsın .Kafanda takıntı yapıp soru işaretleri oluşturacağına elinin altında bulunması daha iyi. Arabanıda herhalde yeni sattın . her ikiside hayırlı olsun.:alkis:
Bir yerde dertlerimiz müşterekmiş aynı sorun bendede var . Geçende tansu usta baktı arıza kaydı yok. Arıza ışığı yanıkiken bakılacak.

csoft' Alıntı:
Arkadaş lar sadece tech2 yi bağladığımızda aracın tüm sorunları çözülüyorsa açarız elbette servisi :D ama bu dalda hizmet veren arkadaşlar bilirler ki tech2 zurnanın son deliği. Beni bu aleti almaya iten sebep izmire gidiş dönüşlerimde (Sabuncu beli tepesinde ani rakım değişikliği sebebi ile, bunu Ankara Eskişehir arasındada yapar) eski aracım oksijen sönsörü arızası veriyordu ve bilgisayara bağlatıp bunu sildiriyordum, ve 1 kere 20 ytl bir kerede 10 ytl ödedim (indirim yaptılar aracı tech2 ye bağlamak 40 ytl demişlerdi) bende bu işlemi kendim yapabileceğimi düşünerekten sipariş ettim, hoş gerçi aracı da değiştirdik ama olması olmamasından iyidir sanırım...

Sanırım bu cevap servismi açacan ve ne yapacam ben bu aleti kardeşim diyen arkadaşlara cevap olmuştur.

cumhur abi hayırlı olsun ....
bütün opellere oluyor mu? bu makine ? kullanmayı öğrendin mi?
abi acaba corsalarda uzaktan kumanda ile cam kaldırma olayı tech 2 bağlayınca aktif hale getirme gibi bişey warmı ?

hayırlı olsun.

o resimde görülen cihaz tech 2 nin arayüzü......ekranlı ana modülü de var mı o fiyata? çünkü ebay de bile komple tech 2 cihazı 2000-3000 dolardan aşağı yok...

hayırlı olsun. tech2 için sana geliriz:) :)

Aarayüz değil...

Arkadaşlar tech2 cihazı ekranlı evet ama o bilgisayara bağlanmıyor onun ekranı kendi üzerinde 2000 - 3000 usd olan o sebebi ise yazılımıda işlem gören ekran ve modül programlarıda cihazın üzerinde olduğu için öyle ve o alet çok profesyonel...
Bunu bilgisayara bağlıyorsunuz ve yazılımıda bilgisayara yüklüyorsun olduk ça kolay kullanımı var, o cam kaldırma modülü aktifliği olayına girmeyeceğim sadece kontrol lerine bakıyorum şimdi ciddi bir sıkıntı felan veririm diye tedirgin lik var, Tansu ustayı ziyaretim esnasında aletide alıp gideceğim klasik kullanımları o anlatır onun dışında detaylı bir kullanıma girmeyi düşünmüyorum, uygunluk araçlarına gelince 98 modelden 2004 e kadar olanlar var gönderdikleri programda diğerli için sanırım farklı bir yazılıma ihtiyaç var...

benim hiç başıma gelmedi bu olay ani rakım değişikliklerinde :eek:

Sen, çinden gelen kargo için 10 dolar öderken benden almanyadan gelen parça için 30 euro istediler nasıl bir dengedir bu anlamıs değilim.

Geri