easytronık vıtese sahıplerıne sorum olucak arkadaslar!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecendi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabayı ilk çalıştırdıktan sonra 1 den 2 ye geçişte bende de oluyor o ses ama esp falan diyorsun onu anlıyamadım

aracta esp varmı pekı senın? ben belkı yanlıs dusunuorumdur arkadasım.ama evt 1.vıtesten 2 ye attıgımda hemen pedaldan bır tıkırtı gelıyor.

Bu ses sadece arabayı çalıştırdıktan sonraki kalkışta mı geliyor, yoksa sürekli mi geliyor her kalkışta? Bu önemli. Sadece çalıştırdıktan sonraki ilk kalkışta geliyorsa ve bir dahaki kapatıp açıncaya kadar tekrar etmiyorsa bi problem yok demektir.Bu tamamen beynin kontrol amaçlı yaptığı birşey. Otomatik modda da olsan yapacaktır, farketmez... (eğer dediğim şeyse tabii)

ecendi ,sovalye, bkaraman ve astramm üyelerinin mesajlarda isimleri yazmamaktadır. bu bir forum kuralıdır.

ecendi ,sovalye, bkaraman ve astramm üyelerinin mesajlarda isimleri yazmamaktadır. bu bir forum kuralıdır.

Bu tür konuları yönetime özel mesajla bildirirseniz seviniriz (tüm üyelere) Böylelikle konu dağılmadan gerekl mudaheleleri yapmış oluruz...Teşekkürler

msjlarda ısımımım yazmadıgının farkında deıldım uzgunum.experience arkadasım evt aynen senın dedıgın gıbı oluyor kalkıyorum 1. den 2ye atıyorum o ses bı sıstemın calısmasını check eder gıbı tıkss dıye pedaldan cıkıyor bırdaha arabayı stop edıp 1. den 2 ye atana kadar olmuyor bır kez ouyor sadece.sroun degıldır oylemı?

2008 astra h enjoy var easytronic aynı ses bendede gelio sabahları çalışırıp automatikte iken kalkıp 1den 2ye atınca tık die bir ses gelio ondan sonra sorun yok onuda sordum elektronik oldugundan dolayı öyle sorun yada problem değil

Geri