Easytronic yazılım güncelleme

phdserkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu ara easytronic kullananlar buralardayken sormak istiyorum. Aracım easy 2005 corsa cdti. Vites geçişleri eskisine nazaran daha sarsıntılı ve yavaş olmaya başladı. Dizel motor şanzımanlarıyla ilgili bir yazılım güncellemesi mevcut mu? Yaptırabileceğim bir servis biliyor musunuz? Yaptırmamı önerir misiniz?

Teşekkürler...

sarsıntılı ve yavaş geçiş yazılımla ilgili olmayabilir.
2005 model araçta debriyaj balatası değişti mi?
easylerde bulunan ve elektrik motorlarını kömürlerinin değişmesi işlemi veya kontrolü yapıldı mı?
yazılım güncellemsi değil ancak vites kutusu kalibrasyonu işlemi yapılabilir.

beyin zamanla bazen vites gecişlerinde aksama yapabliyomus..bunu bende servisten öğrenmiştim...bi opel servisene gdin ve aracımın beynine format attrmak istyorum deyin ve yeni yazılım yukletmek istyorum deyin...fark olucaktır mutlaka...

Cevaplar için teşekkürler. Ben 97000'de aldım, o zamana kadar balata değişmesi oldu mu bilmiyorum. Kömür olayını duymuştum. Uygun bir fiyatı ve pratik-yararlı bir işlem olduğunu biliyorum. Ama cesaret edemiyorum işte. Hangi servise gitmeliyim? Daha önce denemiş ve yararını görmüş olan var mı? Kalibrasyon ve yazılım güncellemesi durumunu servise bir sormak gerekiyor anlaşılan.

Sponsorumuz, Opel Garage size bu konuda yardımcı olacaktır.

Aslında daha önce danışmıştım:D Yine de yanıt için teşekkürler.

Geri