Easytronic vites manuel'e çevrilebilir mi?

murat özkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi akşamlar,benim merak ettiğim konu zaten manuel olup otomatik taklidi yapan şanzımanımın aslına döndürülüp döndürülemeyeceği;
Baştan heves ettik aldık ama şu an şehiriçinde randımanlı kullanamıyorum,tabiri caizse 25 şenelik şöförlüğü olan beni acemi etti bu araba.
Şimdi bunu sat manuel al daha ucuza gelir diyeceksiniz ama arabanın satışı,kredisi,kaskosu falan derken çok ıvır zıvır işi var,birde benim araca kendim yaptığım eklentiler var bu yüzden arabamdan vazgeçmeden daha rahat kullanılabilir hale getirebilirmiyim diye düşünüyorum.
Yani teknik açıdan mümkünmüdür veya astarı yüzünü geçer mi acaba,yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim...
smile.png

teknik olarak mümkün ancak senin de yazdığın gibi astarı yüzünden pahalıya gelecek bir işlem olur.

Otomatik şanzımanı manuele çevirseniz bile fabrikasyon gibi olmayacağı için büyük sıkıntılar çekebilirsiniz.Riskli bir işlem olmuş olur.Forumdaki üstatlar daha teknik bilgi verebilirler.

Biraz pahalı ılabilir ama değişir.Elinizdeki parçalarıda satarsanız çok çok fazla mebla tutmaz...

Geri