Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selamlar. o bahsettiğiniz ses tirger zincirinden geliyor. bu araçlarda tirger kayışı yok, tirger zinciri var. o bahsettiğiniz " tıkırt " sesi zinirden geliyor.hareket etmeden veya çalıştırmadan, her vitese takıp, çıkardığınızda o ses gelir. gelmez ise sorun var demektir. yani 75000 km.bir kayış değiştirme. veya kopma derdinden de kurtulmuş oluyorsunuz.
Selamlar.Ses konusu ile ilgisi yok ama Corsa C için yazıyorum.
Triger kayışı yerine zincir sadece 1.2 lerde var. 1.0 ve 1.4 ler yine triger kayışı kullanıyor diye biliyorum.
Corsa C 1,2 Easytronik te çalıştırman için vitesi " N " konumuna getirmen lazım. ileri veya geri viteste olsa araba çalışmıyor, Astralarda öyle değilmi. merak ettim. Ayrıca birşey söylemek isterim. Aracın garantisi bitmeden bildiğin güvendiğin ÖZEL servis var ise götür bir de oraya baktır. yetkili servisler ayarladık, hallettik diyip baştan savıyorlar garanti bitince de bu parçanın değişmesi gerekir diyorlar.Easytronik şanzıman çalıştırırken zaten otomatik olarak boşa alıyor.