Dürüstlük üzerine güzel bir hikaye...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOCCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsa kardeşim bende anlamıyorumki her forumda her yazıda muhakkak bir muhalefet cıkıyor (kimse üstüne alınmasın) ben fikrimi beyan ediyorum yok abicim o öyle degil böyledir yanlıştır dogrudur senin fikirin beni ilgilendirmez benim fikirim seni

Tartişma?

Paylaşıma açılmış her konu tartışmayada açıktır.konular doğruları bulmaya yardımcı olabilir .Konu beli bir uslupve kuralar içersinde olursa kimse bunu mualefet olarak kabuletmesin. ANılan konu forum kuralarıda zaten belirtilmiştir.mühim olan sevgi ve saygı kaybetmeden kırıcı olmamak .mademki konu açılmış yorumlar ile doğruyubulmakta fayda olduğunu düşünüyorum,eğer yanlış ve hatalı olanadoğrudur dersek yerinde olmaz.Nasılki bazı ibadetler ALLAH ile kul arasında saklı ise buda kişinin ALLAH ile kendi nefsi ve vicdanı arasındadır. Kendi hüriradesini kulanır Burada üstünlük sağlayıp kendi manteliseni kabul ettirmek olmadığını düşünüyorum Eğer bu formun amacı BİLGİ ve YARDIMLAŞMAK ise konuyu kişileştirmeden tartışabilmektir. Sağlıcaklakal CORSA Nkardeş.:mad:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Geri