Dururken...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akın27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akın27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sorunumla ilgili forumda baktım ama tam uyan bi konuya rastlamadım.Aracım bikaç gündür ışıklarda filan dururken stop etmeye başladı.Ayrıca arıza ışığıda bikaç yanıp söndü stop etme sorunu başladıktan sonra.Tekrar çalıştırıyorum herşey normal!!Gerçi haftasonu ustaya gidicem ama sizce lpg yada egr olabilirmi?

geçmiş olsun... ralantideyken sanırım stop ediyor...aracnızn stop etmesi birkaç durumda olabilir yakıttan vs...aracınız tüplü sanırım tüpde mi yapıyor sadece yoksa her ikisindemi tüpteyse tüpü taktırdığınız yere gidin...saygılar...

rolanti ayarlayıcısı olabilir eğer oysa tiner yada balata sreyiyle temizlendiği zaman düzlir araç kaç model ecotec lerin meşhur arızası arada temizletmek gerekiyor başka bişey olma ihtimalide olabilir

Teşekkürler,evet aracım sıralı lpg ve rölantideyken stop ediyor.Sanırım 4 ay kadar önce yine oluyodu ama o zaman hareket halindeyken yapıyodu ve egr yi temizlemişlerdi sorun kalkmıştı.1 ay kadar önce lpg hortumlarının yerini düzelttirmiştim ve cihazla ayar çekerken biraz uğraşmıştı usta.Yani ayar sonrasındada denerken bikaç kez stop etmişti.Bende lpg ayarından olduğunu sanıyorum ama arıza ışının neden yandığını anlayamadım!!

Aracım 98 model,hımm evet oda olabilir.

büyük ihtimalle sorun rölanti ayarlayıcısında olabilir.

siz hem kelebeği temizletin hemde tüpcünüze bi uğrayn ayarlarını kontrol etsin...

Kelebeği yeni temizlettim,ama gazcıya bi gitmek lazım:))

aslında senin sorun kafa ağrıtır işe mekanik aksam giriyor elektrik aksamı giriyor tüp giriyor. üstat, gz kelebeğini temizlettim diyosun en iyisi tüpçüye tekrardan git bi baksın sorada rölanti ayarlayıcına elektrik aksama bir baktır.

Ayrıca teşekkürler..

Geri