Durduk yere stop etme Çok AciLL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DasAuto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DasAuto

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 corsa 1.4 elegance aracım dün park yerinin açılmasını beklerken D konumunda tüpte iken stop etti.Park ederken biraz bekledim R konumunda iken benzinde stop etti.Sonra kontağı kapattım açtım P de iken devir düşüyor yükselioyr düşüyor yükseliyor acaba neden olabilir.hemen ustama gittim arac elektriği kesmiş durduk yere dedi sadece tüpte yada benzinde yapsa filtre yada pompada bişey var derim dedi ama ben gene şüphelendim acaba neden böyle birşey yaptı.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...

egr

kardeş egr valfine baktır derim. benimde aracım stop ediyordu. egr mgr derken baya bi uğraştım. ama bendeki sorun elektrikseldi. senin anlattığın karaktere benziyordu aracımın hatası. beynin yakınlarından geçen bir kablo beyne deyiyor. kablo içerisinden bir tel çıkmış. beyne değdiği anda stop ediyordu. 5 dk beklemeden çalışmıyor. 5 dk dan sonra çalıştırmaya başladığımda ise rölanti 1000-2000 devir arası gidip geliyordu. sonra normale dönüyordu. bi baktır derim beynin oralara.

artı yanlış hava alması rolanti ayarlayıcısı boğaz kelebeği bunlara baktır

motor devir sensörü olabilir mi :confused:

ısı müşürü hatası gibi geldi bana corsada benzinde titryeerek çalışıp lpg de sürekli stop ediyordu aracım.Isı sensöründenmiş değiştirdik düzeldi.

Geri