Dünyanın en zor sorusu ...

Benim Çocuğum Yok ama, Annem Hep İlk Çocuğu Olan ABİM i kayırır...

Küçük abimle de bir muhabbet sırasında, aynen şu şekilde konuştu; " ÇOCUKLARIMIN İKİSİNİ DE UÇURUMUN KENARINA KOYSALAR ve SADECE BİRİNİ KURTARMAYA İMKANIM OLSA, BEN İLK ÇOCUĞUMU KURTARIRIM" dedi.

İlklerin Yeri Herzaman Ayrıdır, MALESEF...

abi ne desek boş walla!.. :D

2, çocuğu yapmamaya karar verdim. :D:D:D

şaka bir yana sahi biz nasıl tutunuyoruz iki elimizde doluysa???

Tamam bi şekilde oraya gidilmiş ve iki seçenekten birinin uygulanması gerekiyormuş..Hangisini uygulardınız diye soruyo..Biri demiş orda ne işim var diğeri o öyle olursa bu nasıl böyle olmuş falan..Muhalefet genlerimizde olsa gerek..

Tamam bi şekilde oraya gidilmiş ve iki seçenekten birinin uygulanması gerekiyormuş..Hangisini uygulardınız diye soruyo..Biri demiş orda ne işim var diğeri o öyle olursa bu nasıl böyle olmuş falan..Muhalefet genlerimizde olsa gerek..

madem soruya cevap, cocuklarla beraber hepimiz atlardık, bakalım ne olacak :confused:

""Fredyy kabusuna döndü ,,soruyu senaryo halinde sunan arkadaş bir taşı kuyuya attı gitti gibiii amaa hadi hayrlısı ,,39 +ben arkadaş çıkaralımmm bi el atıp:D:D:D""

Dünyanın en zor sorusu ...

arkadaşlar bana bu soruyu bi uzman arkadaşım sormuştu sınavda sorulmuş.
''uçurumun dibindesiniz bir elinizle küçük çocuğunuzu diğeriylede büyük çocuğunuzu tutuyorsunuz eğer bi müddet daha böyle kalırsanız üçünüz birden düşeceksiniz.hangisinin elini brakırdınız''
şu anda neler hissettiğinizi biliyorum ama lütfen cevaplayın bu soruyu tşk ederim...
kolay gelsin...

Alıntıdır......

acayip merak ettim. arkadaşının uzmanlık alanı ne?

o duruma düşmemek için elimden ne gelrse yaparım:))

Çocuklara sorarım...........

Geri