dün skoda octavia'ya ile kapışamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simurg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün istanbul yolundayım çiflik kavşağındaki lambalarda octavia vardı yanımda gaz veriyor çocuk araca ben umursamadım tabi 1,6 motor araç gördüm bide önümdeydi bir ara ama egzos çift, neyse bendeki 2,0 olunca taktım bire yeşil yandı kökledim ama kasmadım o kadar sonuçta +36HP fazla gücüm vardı sözde ya adam bi gitti resmen boğuldum dumanında, rezil olduk arkadaşa. Neyse bırakmadım peşini adam bide köprülere giröiyor yan geçişerden(ankaralılarbilir) takip ettim yakaladım ışıkta camı aç diye işaret ettim açtı camı arkadaş ne iş dedim ya sorma bizim peder onno ustayı oda yönlendirmiş birine turbo yapmış araca dedi ruhsata da işletmemiş.

Dumur oldum Araç beyaz çift çıkış nikelajlı 2002-2003 model bir skoda octavia görürseniz (adam eryamanda oturuyormuş) b, C kasa GT olmayan yanaşmasın bence ilk kalkışta feci tabi ben TC'yi kapatmamışım onunda etkisi vardır biraz....

opelim.net olarak sokak yarışlarına karşıyız arkadaşlar.. lutfen trafikte bu tür hareketler yapmayalım,yaparsakta özendirici olmamak adına forumda yazmayalım.. Saygılar..

ARKADAŞLAR...

Forum Kuralları'nı DİKKATLİ bir şekilde okudunuz mu?

Forum Kuralları Madde 17' Alıntı:
17- Forum içerisinde,her türlü illegal,trafik kurallarına aykırı,insan hayatını tehlikeye atan,yarış-kapışma adı altında başlık açmak,resim veya video yayınlamak yasaktır.

Açılan Konu,
incelemeye alınmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri