dün insignia yokuşda kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Microsoft 1995 den beri işletim sistemi ve onunla aynı şirket olan intel de işlemci piyasasını elinde tutuyor, süper işlemciler ve süper işletim sistemleri yapıyorlar :D ama bazen bilgisayarınız çat diye kitleniyor :D elektronik abi bu olur böyle şeyler, sonuçta 10100010101010011010101101 diye gelen sayılar :D araya gereksiz bitane 0 karışsa sistem kilitleniyor :D insignianında bir işlemcisi ve ona veri aktaran bir sürü sensörü var :D olur öyle hatalar :D

bu bakış açısını sevdim:D:D

anti patinaj sisteminden araba kendini güvenliğe alıyor

anti patinaj sisteminden araba kendini güvenliğe alıyor

O zaman arabanın yaptığı iyi bir şey.. :D Opel bir de şu sistemlerini uygun bi dille sürücüye anlatabilse ne güzel olacak ama onu yapamadı bi türlü.. :D Zart diye bütün uyarı lambaları yanınca adamlar sövüyor haklı olarak.. :D O lambaların yanması yerine oraya küçük bi yazı koysalar ne güzel olurdu.. :D

Microsoft 1995 den beri işletim sistemi ve onunla aynı şirket olan intel de işlemci piyasasını elinde tutuyor, süper işlemciler ve süper işletim sistemleri yapıyorlar :D ama bazen bilgisayarınız çat diye kitleniyor :D elektronik abi bu olur böyle şeyler, sonuçta 10100010101010011010101101 diye gelen sayılar :D araya gereksiz bitane 0 karışsa sistem kilitleniyor :D insignianında bir işlemcisi ve ona veri aktaran bir sürü sensörü var :D olur öyle hatalar :D
:D ıyı bır yaklasım ama pek tutmaz demek kı esp sı acık olan bır arac bodoslama vıraja gırse kı kapalıyken esp acıkkenkı suratın yarısında yanlayıp yoldan cıkıyor :D adamın tabutuna olur oyle seyler sonucta esp ama 01010100010011 yazarlar :D boyle mantıkla daha cok kazık yerız bız araba kendını guvene alıp sahıbını rampada bırakıyor o da ıyıymıs :D 1 sene otomatık bmw 5.35 kullandım kar modunda saatlerce gaza yuklendım araba olmaz ben bu hızda ve bu devırde gıderım dedı ınat ettı de ne patınaj yaptı ne kendını kıtledı ama o bmw olur o kadar :D

:D adamın yüz ifadesinden ve telle aradığı yere bağırarak konuşmasından yokuşun başına kadar sesi geliyordu :D pek olur böyle şeyler dünya hali tarzında davrandığını sanmıyorum :D totosu donmuş arabası yolda bırakmış millet adama bakıyor :D :D :D

Çağrınında dediği gibi arıza değil tc olayı yanıp söner yoluna devam eder aslında çıksaymış çıkarmış.

İşte bu yüzden fazla teknolojiyi bir türlü sevemedim gitti. 1963 Ford'umun gözünü seveyim, istediğin kadar zorla, rampada da kalsa, çamurda da kalsa hiç bir ikaz ışığını yakmaz. (zaten garibimin topo topu 2 tane ikaz ışığı var :))

:kop::kop::kop::kop:
aynen katiliyorum savas kardes...eski arabalar gibi yok

:D ıyı bır yaklasım ama pek tutmaz demek kı esp sı acık olan bır arac bodoslama vıraja gırse kı kapalıyken esp acıkkenkı suratın yarısında yanlayıp yoldan cıkıyor :D adamın tabutuna olur oyle seyler sonucta esp ama 01010100010011 yazarlar :D boyle mantıkla daha cok kazık yerız bız araba kendını guvene alıp sahıbını rampada bırakıyor o da ıyıymıs :D 1 sene otomatık bmw 5.35 kullandım kar modunda saatlerce gaza yuklendım araba olmaz ben bu hızda ve bu devırde gıderım dedı ınat ettı de ne patınaj yaptı ne kendını kıtledı ama o bmw olur o kadar :D

ama biri esp diğeri tc, biri fren yapıyor diğeri gücü kısıtlıyor.
hemde otomatik viteste tc kullanmak başka düz viteste kullanmak başka bence.:)

Son düzenleme:
Geri