Dün gece eşim ölümden döndü

Bu cevabı büyük yazıyorum...siz benim kadar sanşlı değilmişsiniz.ben de yasamkentte oturuyorum.gercekten çok kolay can gidecek bir kavşak...
Şerefsiz,yalancı kamyonetçi...
o gece sizden 15-20 dk sonra gördüm sizi...araç gerçekten kötüydü...
ÇOOOOOOOOOOOOOK geçmiş olsun hocam....Olaydan sonraki tanık olarak hiçbir şekilde kamera kaydı yok o kavsakta..ancak tanıklar eşliğinde dava kolaylaşır...

O kavşak gerçekten çok tehlikeli. Yaşamkent'te kooperatif inşaatımız olduğu için 1-2 ayda bir o kavşağı kullanmak zorunda kalıyorum. Eskişehir tarafından gelen bütün araçlar durmadan yeşil istediği kadar yansın asla yola çıkmam. Uzun yoldan şehre giriş yapan araç sürücüleri yorgun oldukları için bu ışığı (bu ışık kente girişdeki ilk ışık) es geçebilirler.

çok geçmiş olsun allah beterlerinden saklasın...

Ne yani,sellektör yapınca kırmızı ışıkta geçme hakkı mı elde ediliyor ya da kırmızı ışık sellektörden korkup yeşil mi yanıyor !?

Tam dövülesi adammış..

Geçmiş olsun.

çok çok geçmiş olsun abicim eşinizde bişe olmaması çok sevindirici.mobesa fln varsa kanıtlayabilirsiniz yeşilde geçtiğinizi.ben olsam o adamı karşılık verip konuşamayacak duruma sokardım kavga etmek hiç huyum değil ama
(flaşör yapıyorum görmüyümusun)kamyoncunun bu lafından sonra katil ederler insanı.pes valla

çok geçmiş olsun, bende Mesa Koru'da oturuyorum ve dediğiniz gibi neredeyse hergün bu tür trafik canavarlarına tanık oluyorum..

tekrar çok çok geçmiş olsun, yapabileceğimiz birşey varsa çekinmeden özel mesaj atabilirsiniz..

Çok çok geçmiş olsun.
Olaya şahit bir kaç arabanın plakalarını alsaydınız keşke durum tamamen lehinize dönebilirdi.
Diğer ihtimal kamyoncuyu iknaya çalışın, ondan davacı olmayacağınızı sizin kaskonuzun tüm maliyeti karşılayacağına inandırın, ifadesini değiştirmesi için duygusal olarak yaklaşın, itirafını videoya kaydedin, sonrada mahkemeye verirsiniz.

Çok geçmiş olsun.

Keşke mobese olsaymış,cehalet ve başına geleceklerden korktuğu için sonuna kadar yalan söyleyen biriyle aynı trafikte olduğunu bilmek insanın içini ürpertiyor. geçmiş olsun.
saygılar

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...malesef ülkemizde zetin yetiştiği gibi yağıda bol bulunuyor bu kırmızıda geçen vatandaşda bu yağlardan olsa gerek hem suçu hem güçlü birde üste çıkmaya çalışmış...ayıp...

Geri