Dün Bir Telefon Buldum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şuraya bakın, bir şey bulmak da suç artık (:

Ben bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum aslında. Çünkü sabıkalı bir telefon olsa parmak izi vb. bir delil bulunur diye ortalığa atılmaz diye düşünüyorum. Denize atar kurtulur adam, neden ortada delil bıraksın?

Ben bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum aslında. Çünkü sabıkalı bir telefon olsa parmak izi vb. bir delil bulunur diye ortalığa atılmaz diye düşünüyorum. Denize atar kurtulur adam, neden ortada delil bıraksın?

Bu ikinci oldu. Daha önce de buldum ya parkta genç bir kardeşimiz düşürmüş ana baktık tel ama açık son arananlardan baktım bir numarayı aradım geldi aldı ama ne kadar mutlu ya sormayın vallahi inanamadı :D kendince demiş gitti bizim tel :D

nadır abı sen yarın sabahtan yada ogle arası gıt karakola teslım et bence olayıda anlat sım kart taktıgını taktıgın numarayıda sole saat kacta taktıgınıda teslım et ne olur olmaz teyze oglu aldı oyle 2. el bı tel bı ton dert cıktı basına calıntıymıs 2 3 ay sonra ugrastı ugrastı hem parası gıttı hem telefon senınde bosuna basın agrımasın

Ankara'ya deniz yağmurdan yağmura uğruyor :maden: . Özellikle büyük şehirlerde tedbir şarttır, kimin eli kimin cebinde belli değil. Temiz bir telefonu kimse keyfi olarak içinden SİM kartını alarak sokağa atmaz. O nedenle tedbirli olmak şart diyorum. Belki fazla hayal kuruyoruz ama devir çamur at izi kalsın devri :(.

Ankara'ya deniz yağmurdan yağmura uğruyor :maden: ...

Hiç dikkat etmemiştim Ankara olduğuna, çok iyi oldu :)

Yani İstanbul'dayken denize atar Ankara'ya öyle gelir diye dedim :P

Geri