Dün Bir Telefon Buldum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
imei falan 2 dakikalık iş değiştirilir olur biter büyük ihtimal sevgili vakası falandır :D

çalıntı ise ve müracaatı varsa emin ol karakola davet edilirsin zaten. sim takmasaydın iyiydi. telefonu bulduğun yer mıntıka karakoluna tutanak ile teslim edebilirsin. 2 dakikanı alır ve iyi niyetli olduğunun kesin delilidir;)

Caner don ile cigara getirmeyi unutma yaw... biraz da haçlık ya değilse ağaların donunu yıkamak ile ömrümüz geçmesin :rakir:
namın yürüsün nadir ağbiy..tatar ramazan hakgetire senin yanında... :D

Şakada baya ağırmış.Valla Allah şakasını bile göstermesin .

Yazık ya çocuğa az kalsın işlemediği bir cinayet olmasına karşın ben yaptım ben işledim diyecek konuma geldi. Buda insanımızın kolluk kuvvetlerinin ismini dahi duymasının ne kadar etkili olduğunu ortaya koymakta aslında son zamanlar da meydana gelen bu telefon dolandırıcıları da işte bu şakaya konu olan arkadaşlarımız gibi kişilerin zaaflarını bildikleri için dolandırıyorlar... yazık vallahi telefon şakasına maruz kalan arkadaşımızın sanırım bundan sonra çocuğu olmaz... :D

İçinde sim kart olmadığına göre telefon sabıkalı olabilir. Mesela emniyetten arıyoruz, bize kontör gönder veya hediye kazandınız şu hesaba para yatırman lazım gibi işlerde kullanılmış olabilir. Canını sıkmana gerek yok, burada yapılan paylaşımlarda tarih saat bilgileri görüldüğü için sorun olmaz :).

İçinde sim kart olmadığına göre telefon sabıkalı olabilir. Mesela emniyetten arıyoruz, bize kontör gönder veya hediye kazandınız şu hesaba para yatırman lazım gibi işlerde kullanılmış olabilir. Canını sıkmana gerek yok, burada yapılan paylaşımlarda tarih saat bilgileri görüldüğü için sorun olmaz :).

Aynen abim benimde aklıma böyle geldi bu yüzden buraya bu konuyu açtım... biraz da işi sağlama almak istedim. Bakalım hayırlısı ama dedim gibi maddi anlam da pek değerli aham şaham bişi değil ama işte neticede telefon. ;) ama benim telefondan iyi ha :D

Geri