Dün Bir Telefon Buldum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün bir telefon buldum ama içinde kart filan yok. Lakin orada baktım sağıma soluma ama ne gelen ne giden var. Şimdi içimde rahat değil yaw... sahibine de nasıl ulaşılır onu da bilmiyorum. Çok fazla bir ederi yok sanırım telefonun ederine baktım samsung s5220 diye bir telefon. Sıfırı 270 TL kadar.. ne yapsam bilemedim gitti yaw...

karakol mantıklı olabilir nadir abi,veya kart takıp telefon hafızasında nr varmı onada bakabilirsin,tabi az riskli olabilir belki imei sinden takibi varsa...

karakol mantıklı olabilir nadir abi,veya kart takıp telefon hafızasında nr varmı onada bakabilirsin,tabi az riskli olabilir belki imei sinden takibi varsa...

Kart taktım denedim de içinde hiç bir şey yok bomboş...anlamadım gitti yaw.

Kart takmasan iyi olurdu aslında.Nerde ne için kullanıldığı meçhul.Bulunca ellemeden dahi direk karakola haber vermek yada ellediysen ki artık karakola bırakıp gereğini yapmalarını istemek en güzeli.

Sorma Emre aklıma ilk gelen içinde kart olmayınca dedim belki telefon belleğinde telefon numarası filan varsa arar söylerim diye düşündüm. Ama telefonun için ter temiz idi... oda olmadı... artık fazla yapacak bir şey yok... zaman bulursam götürürüm artık.

Aynen, sen iyiniyetle sahibine ait birşeylere ulaşabilirmiyim diye düşündün eminim.Bende öyle düşünüyorum genelde ama ortam o kadar pislik dolmuşki ; her bir suçta kullanılıp IMEI si sakıncalı bir telefon olabilir.

Zaten başımıza ne gelir ise iyi niyetten gelir yaw... yarın ola hayır ola...

Hiçbir şey olmaz abi. Karakola teslim etmek en mantıklısı. İnsanlık görevini yerine getirmen de alkışlık bir durum Abi. =)

Aman diyeyim!

Değil kullanmak ellememek bile gerek. Bence en doğrusu polise havale etmek olurdu. Neyse yine de vakit kaybetmeden polise teslim et ki sıkıntı olmasın abi. Hırlısı hırsızı var diyeceğim hafif kalır...

nadir abi ergenekondan paket etmeyeler seni :D:D:D

Geri