Dün Askerimizi Birliğine teslim Ettik.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aSreG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı tezkereler..

Rabbim bütün mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun.

hayırlı tezkereler.
ıspartaya çıktığına neden bu kadar çok üzüldünüz?

İnternetten yazılıp çizilenlere baktm orda askerlik ypan ark.larım abilerm var.. hiç iyi ibrşey söyleyen yok yemek yşyemşiyorlarmış eğitimler cok ağırmış ve %90 doğuda sınır bölgelerine gönderiyor usta birliği.

Öncelikle hayılı tezkereler hayırlısıyla gider gelir inşallah...
Askerlik içiin neresi olursa olsun pek kimse iyi şeyler söylemez zaten ama askerden döndükten bir süre sonrada şimdi olsa aynı arkadaşlarım olsa tekrar giderim derler en azından ben ve tanıdığım pek çok bunu söylüyor.
Ama sen bu şekilde vah tühlerle kendini yıpratırsan sevgili Abin ne yapğsın bir de onu düşün. Evet zor hemde çok çok zor giden için de kalan içinde ama merak etme Allah yardım ediyo peygamber ocağı buna inan üzme ne kendini ne de abini bizde yaşadık sende yaşayacaksın , ne olursa olsun her işte bir hayır vardır. Güle Güle gitsin Güle güle gelsin inşallah sende sıkma canını tamammı canım kardeşim ;)

Çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tek bi kşi bile Allah kavuştursun dese içime su serpiyor.. Gerçekten hiçbişey yaşamadan bilinmiyormuş

hayırlı tezkereler dıyelım,bende suan askerım daha dorusu astegmenım ıspartada bende bulundum ıcınızı ferah tutun evet egıtımler agır ama egıtım ne kadar agır olursa hayatta kalma sansı okadar yuksek oyuzden egıtımler agırmıs,zorluyolarmıs dıye dusunmeyın.Bende suan sınırdayım evet zor sınır dag tas toprak ama önemli olan önce vatan ,sıkıntı yapma kendıne abınde aslanlar gıbı askerlıgını yapıcak gelıcek.

Allah yardımcısı olsun.Siz ve bizler dualarımızı eksik etmeyeceğiz hiçbir zaman.Hayırlı teskereler.

Allah hayirli teskereler versİn. Kazasiz belasiz İnŞallah.

geçen hafta perşembede biz arkadaşlarımızı gönderdik 2 arkadaşta aynı yerde ankara etimesgut :D kesın yaydılar liseden beri tanısıyolar kardeş gibi :) allah askere giden tüm kardeşlerimize kolaylık versin.şimdiden hayırlı teskereler...

Geri