dün arabamı bağlattım

gsı osman

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün gece merter mc te aracımı bağlattım öyle oyurmuş muhabbet ediyordum polisler gelip evrakları aldılar televizyon kanallarıda vardı artık meşur olmuşuzdur bugün haberlerde izlersiniz neymiş abart eğzoz varmış :(

geçmiş olsun sendekide şans be osman

üzüldüm abi ya harbiden seninkide şans

Geçmiş olsun Allah kaza bela vermesinde onlar halledilir

Geçmiş olsun Osman abi şimdi aracını alabilmek için peki abartı söküpmü alabilirsin:confused: prosüdür nasıl acaba bir bilgin varmı çünkü bu gidişle benimde başıma gelecek ayrıca komple son susturucu vardı sende yoksa sadece nikelajmı vardı:(
tekrar geçmiş olsun:(

geçmiş olsun osman

geçmiş olsun osman...valla aynı sey bnm başıma geldi..subeye gidip cezayı ödüyorsun...ordan size ya bi memur yada 1 hafta izin kağıdı verip arabayı otoparktan alıp,egzozu değiştirip muayene istasyonuna gidip, periyodik muayene yaptırıyorsunuz..muayene istasyonundan yazıyı alıp subeye gidip arabayı cözüyorsun...

qidipte tek farı yanmayan tamponsuz sahinleri muratları baglasınLAr(sözüm hepsine değil) modifiye yapan adam arabasına herkesten daha iyi bakar ama gelde bunu polislere anlatt...:mad::mad::mad:

qEÇmiş oLsun...

İiii seni eksozdan bağlamışlar dua et arabanın orjinal haline mod. lu dememişler başıma geldi bi kere :( Geçmiş olsun..

sağolun arkadaşlar bugün öğleden önce gidip aldım arabamı bırakırmıyım öyle adamların eline sabah ilk işim o oldu opel demek bizim parçamız demek

Geri