dün akşam şahit olduğum olay:)

adam haklı ben olsam ne yapardım acaba ???

polis geç diyosa bişi olmaz.artı ambulansa yol vermek ıcınde gecılabılır ceza gelcegını zannetmıyorum.cunkı ark. soyledıgı gıbı cok genıs bı alan goruntulenıyor.

eds olmasa geçmediği takdirde suç işlemiş olacak..trafik polisi ceza bile kesebilir..ama eds var niye ceza ödesinki adam..ama ya arkada ambulans olsa eds olan bir yerde o zman ne yapacağız kenarada kaçamıyoruz diyelim..bide bu soruyu sormak lazım

bak bu konuda haklısın

arkadaslar cahil olmayın. eds sistemlerinde zaten eds bürosunda foto cekilir cekilmez , ceza bilgisayar çıktısı olarak alınmıyor. kameralarında başında gorevli polis memuru var elinde ceza koçanı ile. trafik ihlali yapıldıgında monitor uyarı verıyor. goruntuye bakılıyor. ceza buna gore kesılıyor...

arkadaslar cahil olmayın. eds sistemlerinde zaten eds bürosunda foto cekilir cekilmez , ceza bilgisayar çıktısı olarak alınmıyor. kameralarında başında gorevli polis memuru var elinde ceza koçanı ile. trafik ihlali yapıldıgında monitor uyarı verıyor. goruntuye bakılıyor. ceza buna gore kesılıyor...

+1 bencede

Dün gece dediğin kavşaktan bir önceki ışıklarda aynısı başıma geldi. topkapı yönünden rampadan inip sola Eyüp'e döneceğim.Önümde bir merso sağımda bi araç daha var merso birden sağa kıvrılıp en öne daldı. araba kalabalık aile var. yuh dedim adam zaten kafada ne diye daldı adamın önüne derken rampadan yardıran ambulansı gördüm. Adam iyi görmüş:) bende baktım yol boş önüne dalsam yer yok genede önüne kıvrılıp hani eds orada da varsa hareketimden kıllanıpta ceza yazmasın dedim kırmızıda geçtim ambulansı bekledim sağda o geçti sonra sağdan sağdan devam ettim:) bize de gelirse yaparız itirazımızı ıııhhh derlerse de canı sağolsun, başımın gözümün sadakası olsun can var ortada sonuçta

Geri