Ds4 // vw golf // Audi a1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan New Astra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizel Otomatik ama hangi marka model?

• Citröen DS4

Oy: 4 19.0%
  • VW Golf

Oy: 13 61.9%
  • Audi A1 Sportpack

Oy: 4 19.0%

• Kullanılan toplam oy
    21

New Astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2006 yılından beri kullanmakta olduğum Opel Astra HB 1.3 CDTI aracımı yeni kasa astra ile değiştirmek istedim fakat yeni kasaların dizel otomatik opsiyonunun olmamamasın dolayı mecburen başka markalara yönelmek zorunda kaldım, fikir ve görüşleriniz ile yardımcı olursanız sevinirim.

Citröen DS4
VW Golf
Audi A1 Sportpack

3üde dizel 3üde otomatik vites, fiyatlarıda aşağı yukarı aynı aralıkta, sizce hangisi ve neden?

golf den yana oyumu kullandım bakım konusunda pahalı ama marka ve sağlam bir araç. ben öyle düşünüyorum. Birde cimri bir araç.

seçenekler arasında golf ön planda. audi ve vw aynı aileden sonuçta. neden 3 kapılı alayım ki eğer aynı motora para ve şanzımana vereceksem. bu arada psa grubu inanılmaz gelişmiş. citroen ve peugeot malzeme kalitesini artırmış. c4 1,6 hdi kullandım yakın zamanda. kadran beni kendine acayip bağladı ne yalan söyleyim. hem dijital hem analog.

size bir öneride benden tabi ki golf ile kıyaslanamaz ama 208 1,4 hdi blue lion'ı seçenekleriniz arasına alın. benim gözümde 50000 liraya kadar alınabilecek sıfır araçların başında geliyor. hem malzeme kalitesi yüksek hem otomatik hem süper bir yakıt tüketimi var start & stop sistemi ile.

bende özellikle küçük sınıfta dizel otomatik araç düşünüyorum. 2 tercih arasında yoğunlaştım.

1,3 multijet punto + otomatik + açılabilir cam tavan. hem vergi avantajı var hem de açılabilir cam tavan mevcut.

1,4 hdi blue lion 208 + otomatik + 3,6lt şehir içi tüketim. inanılmaz bir yakıt tüketimi (bizzat denedim ve gördüm).

Kullanmadım ama showroomda ds4'ü ayrıntılı bir şekilde araştırdım. Dış ve iç görünümü cidden müthiş, ancak otomatik şanzımanı vw grubunun dsg'si ile kıyaslanamaz. Ancak yine de oyum ds4'den yana.

seçenekler arasında golf ön planda. audi ve vw aynı aileden sonuçta. neden 3 kapılı alayım ki eğer aynı motora para ve şanzımana vereceksem. bu arada psa grubu inanılmaz gelişmiş. citroen ve peugeot malzeme kalitesini artırmış. c4 1,6 hdi kullandım yakın zamanda. kadran beni kendine acayip bağladı ne yalan söyleyim. hem dijital hem analog

A1 sportpack 4 kapılı versiyonu olanı

ds4 imaj başarılı, ilgi çekici, motor ekonomik, uzun süre kullanılacaksa tercih edilebilir.
golf kaliteli, dsg avantajı var, 2.elde az değer kaybı yaşar.
a1 ilgi çekici, dsg avantajı var, daha küçük kasa, audi kalitesi.

Audi;adı yeter.

ds4 de çok hoş ve kalitesini arttırmış ama binip incelemedim.golf alıcaksanız yeni kasasını bekleyin

VW GOLF derim.. sebebi ise zaten kafadan citroenle- VW ve AUDI yi kiyasa sokmuyorum.. Golf en onemlisi yakin zamanda kasa yenilemis olmasi donanim boyut sinif farkinin verdigi konfor acisindanda daha mantikli gorunuyor.. her iki aracada bindim ve inceledim.. Ozellikle ne secerseniz secin Alman araclardan vazgecmeyin derim... VW de AUDI de tasarim acisindan sade ve asil gorunuyorlar.. Fransiz araclar gibi goz boyamaya ihtiyaci olmayan.. ve 2 yilda deforme olmayacak,ikinci elde sorun yasatmayacak markalar..

Son düzenleme:
A1 küçük ve golften fazla artısı olmayan araç. citroen zaten bu ikisine yaklaşamaz. konfor a1 ve golfte aynı yani A1 pek A6 gibi düşünmeyelim audinin adı yeterde A1 değil. yakıt düşünmezsen 40-45 e 1.16D BMW de düşün derim otomatik. ama illaha bunnarsa kesinlikle golf..

Geri