5 Mar 2007 #1 S starterbox Kayıtlı Kullanıcı Yurtdışı Katılım 24 Şub 2007 Mesajlar 301 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 50 arkadaslar dreksiyon yani servo yagi degisiyormu eksilme yapiyormu bu konuda bilen varmi bilgiler icin tesekkürler
arkadaslar dreksiyon yani servo yagi degisiyormu eksilme yapiyormu bu konuda bilen varmi bilgiler icin tesekkürler
5 Mar 2007 #2 tansugurler Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 2,319 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 yağ pek değişmez eksilme yaparsa kaçak var demektirr zatenn ok
5 Mar 2007 Konuyu Başlatan #3 S starterbox Kayıtlı Kullanıcı Yurtdışı Katılım 24 Şub 2007 Mesajlar 301 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 50 saol kardes ama eksilip eksilmedigini nereden anliyacagim yag doldurma yeri neresedir bulamadim
5 Mar 2007 #4 tansugurler Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 2,319 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 starterbox' Alıntı: saol kardes ama eksilip eksilmedigini nereden anliyacagim yag doldurma yeri neresedir bulamadim Genişletmek için tıkla ... sen onu zor bakarsın hava filtresinin arkasında aşağıda olurr sana şöyule diyeyim sağ aksın yanında
starterbox' Alıntı: saol kardes ama eksilip eksilmedigini nereden anliyacagim yag doldurma yeri neresedir bulamadim Genişletmek için tıkla ... sen onu zor bakarsın hava filtresinin arkasında aşağıda olurr sana şöyule diyeyim sağ aksın yanında
5 Mar 2007 Konuyu Başlatan #5 S starterbox Kayıtlı Kullanıcı Yurtdışı Katılım 24 Şub 2007 Mesajlar 301 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 50 saol kardes
5 Mar 2007 #6 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 tansugurler' Alıntı: sen onu zor bakarsın hava filtresinin arkasında aşağıda olurr sana şöyule diyeyim sağ aksın yanında Genişletmek için tıkla ... supersın!!
tansugurler' Alıntı: sen onu zor bakarsın hava filtresinin arkasında aşağıda olurr sana şöyule diyeyim sağ aksın yanında Genişletmek için tıkla ... supersın!!