dreamin34 samet dogum gunun kutlu olsun kardeşim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arıyım da girsin siteye:D
iyi senelere kardeşim ;)

ahah kardeşlerim ya çok teşekkürler uzun süredir girmiyodum foruma bi bakayım dedim gördüm burak çok teşekkürler kardeşim kutlayan herkezden ALLAH razı olsun teşekkürler :)

bora 6 lık yayları sattın bana sürtüne sürtüne gidiyorum artık otobandada zıplaya zıplaya gidiyorum benim jantlar kendini gösteriyo seninkiler siyahdı belli olmuyodu siyah arabada :P benim arkasıda oturdu baya bi :) askerlik bittimi kardeşim?

emre arasaydın bea kardeşim :D buraklada konuştuk o gün keşke bi girseydim foruma :)

mutlu yıllar samet

samet naber kardesım bayadır yoktun bız senın kulagını cınlattık baya boranın askerlıgı bıtmez ya bu gıdışle :D

serhat abi teşekkürler yaşlanıyormuyuz ne :)

iyidir kardeşim seni sormalı gördüm ya çınladıda bende diyorum kim konuşuyo ardım sıra :) arabaya binemiyoruz bayadır forumada bakamıyorum aklımada gelmiyo eskisi gibi :S bora bu gidişle bitiremicek baksana kısa dönemler 8 aya çıkıcak gibi haberler var gerçi onları etkilemiyecek ama olsun :)

oo işin şakası ınsallah sagsalım gıder gelır senıde foruma beklıyoruz kırarım o bısıkletı valla:D

dogum gunun kutlu olsun dostum..

carbon dan bisiklet nasil :) verdim gitti..:D

IF_carbon_proto.jpg

tamamdır kardeşim burdayım :D aman diim velespitime dokunma :D sarper çok saol kanka teşekkürler off off bu ne ya gramajı nedir acaba :D

adam pısıklet manyagı oldu ya :D

Geri