• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

drag yarışları

aga hondacı geldi adam gene yüklemiş makinayı iki kalkış yaptık ikiside kafa kafaya adam saliseyle geçti yani olsun ama ikincilikte iyidir..:rolleyes:

sen boşmu gittin egehan bi dahaki sefere inşallah birinci olurki ben inanıyorum sen başaracaksın..:alkis: tekrar tebrik ediyorum

sen boşmu gittin egehan bi dahaki sefere inşallah birinci olurki ben inanıyorum sen başaracaksın..:alkis: tekrar tebrik ediyorum
ßende yükledim aracı ama o da o yüklü makinayı gırtlak yapmış iyice yüklemiş adam 1.6 ların arasına girmek istiyodu ben bırakmadım. finish e zaten kafakafaya girdik oda korktu:D

tebrikler egehan helal olsun valla

ßende yükledim aracı ama o da o yüklü makinayı gırtlak yapmış iyice yüklemiş adam 1.6 ların arasına girmek istiyodu ben bırakmadım. finish e zaten kafakafaya girdik oda korktu:D

1.4 eski hondayı ordaki deli gibi hazırlanmış 1.6 ların içine mi sokacakmış:):):)

bıraksaydın ya yahu tarihe geçerdi tarzan......:D:D:D

1.4 eski hondayı ordaki deli gibi hazırlanmış 1.6 ların içine mi sokacakmış:):):)

bıraksaydın ya yahu tarihe geçerdi tarzan......:D:D:D
arabasını denicekmiş arkadaş 1. olmasam da olur diyo güveniyo kendine napaLım : )

olsun koçum benim bidahaki sefere halledicez cok küçük bir detay kaldı ondan sonra o honda yalan :) abin arkanda merak etme

olsun koçum benim bidahaki sefere halledicez cok küçük bir detay kaldı ondan sonra o honda yalan :) abin arkanda merak etme

Kendinizi,Üye arşivi başlığı altında format a uygun tanıtın Lütfen
Aksi halde,açtığınız tüm başlıklar silinecektir.

İyi Forumlar...

Kendinizi,Üye arşivi başlığı altında format a uygun tanıtın Lütfen
Aksi halde,açtığınız tüm başlıklar silinecektir.

İyi Forumlar...

Aßim ßenim bütün özeLLikLerimiz aynı ßen kendimi tanıtırken onu tanıtmış gibi oLdum zaten bi tek benden 5 yaş ßüyük (:

Geri