Double-Up Radyatör Delik Tıkayıcı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qosmio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qosmio

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar

arkadaslar aracim biraz su eksiltiyor. haftada yarim litre falan su ilave ediyorum. sanayide gosterdim kacak bulamadilar. kapak contasindan kacip eksozdan atiyor olabilir dediler. ben once sizinti onleyici bi urun kullanayim eger sorun devam ederse contayi degistireyim diyorum linkteki urunu kullanmayi dusunuyorum. double up radyator delik tikayici. sizce ne yapayim?

http://www.hepsiburada.com/double-u...ils.aspx?productId=otm841445&categoryId=26001

sakınn diyorum onları temizleyene kadar canımız çıkıyor :)

onder hocam arabayi 1 hafta kullanmiyorum, sonra biniyorum calistiriyorum colant level mi ne oyle bisey yaziyo. buda biyerlerden kacak vardir anlamina gelmiyomu? ustalar bakiyo kacak bulamiyo. mecbur boyle bisey kullanacam gibi gozukuyo..

devirdaym kaçırıyor olabilir.

kalorifer musluğundan da olabilir

devirdayimi trigeri degistirirken degistirmistim. usta lifte kaldirdi kacak goremedi. baska bi ozel servise daha gostereyim iyisimi..

Buda bir ihtimal tabiki, ama kalorifer musluğundan olsa suyun tamamına yakınını boşaltmazmı. Çünki başıma geldi böyle bir şey.
sürekli aynı miktrda kaçırıyorsa genellikle kalorifer musluğundan oluyor damla damla akıtır:D

lpg varmı araçta

kaçağı bulmak mantıklı çözüm ama double up gibi yağ radyatör vs katkıların verdiği zarar daha fazla ilerde tıkanıklar vs çıkıyor iyi bir incelemeyle kaçağı tespit edip çözülmesi gerekli devridaim kalorifer peteği gibi yerler çok mantıklı yinede double up koyacağınıza su koyun double up çözüm getirsede daha büyük sorun yaratıcaktır.

Geri