Double Up Faydalımı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AseSiNo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuyu bir hortlatayım :D başka kullanan oldu mu? Ben LPG için yapılan üründen almayı düşünüyorum. :D

double up değilde power up için çok güzel şeyler duymuştum. 5000 saatlik çalışma ömrü olan iş makinesinde ilk bakımından itibaren her seferinde kullanmışlar 7000. saatte artık söktürmüşler motoru servisi motoru açınca şok olmuş aynı reklamlardaki gibi parçaların üzerinde mumsu bir katman varmış ve aşınma neredeyse sıfırmış. Krank milini taşlamadan falan tekrar toplamışlar.

double up değilde power up için çok güzel şeyler duymuştum. 5000 saatlik çalışma ömrü olan iş makinesinde ilk bakımından itibaren her seferinde kullanmışlar 7000. saatte artık söktürmüşler motoru servisi motoru açınca şok olmuş aynı reklamlardaki gibi parçaların üzerinde mumsu bir katman varmış ve aşınma neredeyse sıfırmış. Krank milini taşlamadan falan tekrar toplamışlar.

Artık bilmem ama bir faydası filan vardır sanırım ama dediğim gibi LPG araçlar için olan üründen bir kullanayım diyorum ama kararsız da kalmadığım değil. Faydası olur mu? yoksa canıma ot tıkar mı? işte bir türlü çözemedim.

yıllar önce temprada kullanmıştık.. iyiydi iş yapar double up :D

NNT borpower aldım bende daha kullanmadım.Yağ değişimine az kaldı.Birde temizleyici aldım eski yağı boşaltmadan önce konanlardan.Değişiklik olurmu bende deneyeceğim.aydalımıdır uzman arkadaşlar açıklayıcı bilgi verir umarım

NNT borpower aldım bende daha kullanmadım.Yağ değişimine az kaldı.Birde temizleyici aldım eski yağı boşaltmadan önce konanlardan.Değişiklik olurmu bende deneyeceğim.aydalımıdır uzman arkadaşlar açıklayıcı bilgi verir umarım

Bende bekliyorum yağ değişimini ama benim aylık yaptım km 200-300 km kadar o yüzden km dolması uzun sürecek ama hazır alıp bekleyeyim diyorum değişimden sonra gereken neyse yapayım. Aklım da olan bu şahsen.

Geri