Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 2000 model opel astra cd sahibiyim aracıma double teyp taktırmak istiyorum mümkünmüdür. bana pek mümkün gibi gelmedi. double teyp takacak yer yok sanki bilgisi olan yardım edebilirmi ?
Öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum Hemşehrim Nazillide bu işi yapan iyi bir tesisatçıya gideceksin en kötü ihtimalle teyp içersinden çıkan ekranlı modeller var onlardan seçebilirsin.
Öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum Hemşehrim Nazillide bu işi yapan iyi bir tesisatçıya gideceksin en kötü ihtimalle teyp içersinden çıkan ekranlı modeller var onlardan seçebilirsin.
Hocam o zaman şöyle birşey yapabilirsiniz. Öncelikle Astra G Double Teyp Konsol diye arama yapıp konsolun parçasını bulacaksınız. Sonrasında onu montajlayıp teyp bu şekilde yapılacak. Örnek bir foto paylaşıyorum.
biraz masraflı oluyormus arastırdım simdi ama yapacak bişey yok elim bollaşınca yapatıracağım artık. bu arada Şuanda köşkte dayımın oğlu oturuyor osman akçayı bilirmisin onun yanında çalısıyordu diger dayı oğludayavuzköyde oturuyor.benim valide tarafı sultanhisar kavaklıdan. memnun oldum.
hayırlısı olsun senin için bizimde nerelerde olacagımız belli değil. tanıstıgıma cok sevindim hocam görüselim tekrar. kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar.