Dörtlü flaşör düğmesi hakkında

DogukanGeyik

Kayıtlı Kullanıcı
44-Malatya
Herkese iyi forumlar geçen gün aracımın içine genel bir temizlik yaparken dörtlü flaşör düğmesinin ortasındaki ışığı düşürdüm ve bende söküp tamir etmeye çalıştım ama tamir edilemeyince doğal olarak arabayı kilitleyince ve dörtlüye basınca yanan ışıkta yanmamaya başladı bende yenisini almak için opelparcaci.com' u aradım ve bana orjinal fiyatının 69 lira olduğunu söyledi bu rakam bana komik geldi arkadaşlar elinde opel tigra yada corsa b için dörtlü flaşör düğmesi olan varsa mesaj atsın bulamazsak artık gidip yan sanayi alıcaz :(

Kimsede yoktur da, bildiğim yan sanayiisi de yoktur. Çıkma bakabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar geçen gün aracımın içine genel bir temizlik yaparken dörtlü flaşör düğmesinin ortasındaki ışığı düşürdüm ve bende söküp tamir etmeye çalıştım ama tamir edilemeyince doğal olarak arabayı kilitleyince ve dörtlüye basınca yanan ışıkta yanmamaya başladı bende yenisini almak için opelparcaci.com' u aradım ve bana orjinal fiyatının 69 lira olduğunu söyledi bu rakam bana komik geldi arkadaşlar elinde opel tigra yada corsa b için dörtlü flaşör düğmesi olan varsa mesaj atsın bulamazsak artık gidip yan sanayi alıcaz :(

O dönemin astra, vectra ve corsa'sında da aynısı var. çıkmacılarda boldur bence bi tur at hemen :)

Bana iş görür gibi göründü :) Bu arada Antalya'da sağlam, aynı zamanda dost bilebileceğin bir usta bulmaya çalış derim. Ustaların çıkmacılarla artık kankalığı oluyor, her şeyi ucuza halledebiliyorlar.

Bende aracımı aldığımda yanmıyordu bu 4'lü düğmesinin ışığı. Opardan yan sanayisini 15 TL ye almıştım. 4 ay oldu.

Bende aracımı aldığımda yanmıyordu bu 4'lü düğmesinin ışığı. Opardan yan sanayisini 15 TL ye almıştım. 4 ay oldu.
Net bir adres söylerseniz sevinirim internetten opar.com'u buldum ama zannedersem fiat üstüne çalışıyor siz tam olarak nereden aldınız link atarsanız daha faydalı olur :)

Teşekkür ederim daha demin aradım firmayı ellerinde 2 çeşit varmış orjinal 55 lira yan sanayisi 15 liraymış yanlız kapıda ödeme gibi bir imkanları yokmuş havaleyle oluyormuş havaleylede almak bizim için tuzlu olucak gibi artık antalyada bulmaya çalışıcam yada ankarada oturan bir arkadaşla anlaşıcam

Geri