dönem ödevi konusnda yardım edebilecek varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi çok sağol bu siteyi kaçırmışım :( bide ben bakiim üye olup
rica ederim Burak bu site işini görür sanırım ben de bir bakayım kardeşime yardım edeyim diye google den arattım şansa bu çıktı :good:

ya aç ansiklopedileri aç fizik kitaplarını böle internet geldi mertlik bozuldu yok öle bedava ödev!

şaka kardeşim şaka :D

bak bide elektrik ve telefon kablolarında genleşmeden oluşan handikaplar war! onlarıda yazabilirsin! tren yollarındada tam bir handikaptır! ama kullanım alanları diyor! benimde aklıma ilk termometre geldi! güzel bi örnek!

hatta torbalı tren kazasınada genleşme neden olmuştu!..

hepinize teşkekkürler hafta sonu hepsini bir araya getirip toparlarım :)

cengiz abi hızır gibi yetişmişsin :) genlesme konusunda termostatlar en cok kullanılanlardır

branşım uymuyor..ama fizik öğretmenlerinin takıldığı siteleri bulursan belki onlar sana ordan direkt yardım edebilirler..

Allah sabır wersın :D Simdi odewı teslım edınce hoca mırın gırın etmesın bunlar hepsı ınt bılmme ne dıe kalkıp soru sorsa yapabılcekmısın ona gore calıs :D hadı kolay gelsın

sınıfın kac oldugunu soylersen bence daha fazla yardımımız dokunur

hee bak onu unutmuşum :) sınıf lise 1 bi şekilde ayarlıcam artık yarın şu printerı da alayim :) cumaya kadar vaktim var yapacaz artık bi şekilde :)

Doğrudan fizik sitelerine gir bunların bir çoğu üyelik istemez onlardan bulabilirsin.Birde TÜBİTAK sitesini dene bence

kaç sayfa nasıl birşey hazırlıyacaksın? ablam fizik hocası da belki yardımım olur...
Not: cevabına bakmayı unutabilirim pm atarsın..

Geri