dolu yağdı ve boya mahvoldu yardım lütfen....

geographer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar herkese merhaba.

geçen hafta dolu yağdı nohut büyüklüğünde(bazıları biraz daha büyüktü)araba dışarda mecburen elden bişey gelmiyor.
arabanın tavanında ve ön kaputta boya kalkmış küçük küçük. derine inmemiş ama boya kalkmış.ilerleyen zamanlarda küf alır diye endişe ediyorum.kaporta da göçme yok.
ne yapmalıyım bana yardım edein. kaç gündür düşünüp duruyorum.

Görmek lazım yorum yapabilmek için. resimlerini eklersen ve boya ne ölçüde zarar görmüş görürsek yorum yapabiliriz.

yarın resimlerini çekip koyayım o zaman.

Yaklaşık 2 sene önce sıfır Fiat stilo almıştım.Aldıktan 2 ay sonra kapının önünde park halindeyken aynı şekilde dolu yağdı.Kaskom vardı.Birmot yetkili servise gittim.Kaputta tavanda hatta kapılarda oluşan ezikleri onarmaları için ancak arabanın komple boyanması gerektiğini söylediler boyattım inanılmaz bir şekilde ilk aldığım günden daha parlak ve canlı şekilde teslim aldım tabiki hasarı kasko ödedi.Aracımı satarken piyasa değerinin 1milyar altına verdim.Kaskodan boyatma imkanın varsa boyat derim sonuçta satarken kaskodan hasarı olmadığına dair belge ve fotoğraf alabiliyorsun.Bu arada aracımın rengi simli siyahtı yani kaliteli bir servise gidersen ton farkı vs problem olmaz.

doluyağdı plaka aydınlatmam krıldı :D

Dolu hasarı yada normal göçükler,ezikler ve çarpık kaporta hasarlarında 2 yıldır kullandığımız soğuk düzeltme sistemiyle otomobilinizin boyasını bozmadan orjinalliğini 100% muhafaza ediyoruz.
Eğer orjinali gibi olmazsa kesinlikle para ödemiyosunuz.
http://www.cokuksihirbazi.com/

benimde arabama geçen mayıs ayında elazıgda üzerine dolu yagdı arabanın üzerinde nokta nokta göçükler oluştu arabanın rengi yeşil oldugundan dikkatli bakılmadıkca pek belli olmuyor ama bu göçükleri düzelttirmek istiyorum koceliye yolum düşerse inş. size ugrarım bide bunun maliyeti ne olur yazarmısınız

Geri