Dolu Yagdi,Arabam mahvoldu Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serkan20

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaslar, malesef dün aksam bizim buralara Dolu yagdi Arabam mahvoldu, Su anda ne yapacagimi bilmiyorum. Tamiri nasil olur, nasil yapilir, ne kadara mal olur bilmiyorum. Ebayda gezerken bir set gördüm malum bizim buralarda pahali bir islem.Kendimiz yapma ihtimalimizi düsünüyorum.Lütfen yardimlarinizi Esirgemeyiniz:(

yagmur ne gıbı mahvettı aracınızı ıcıne motora felanmı geldı su yoksa baska bırseymı

Çok geçmiş olsun yaa:( yağan dolular para para iz bıraktıysa aracınızın üzerinde würth ün vantuz gibi bi malzemesi var yapıştırıyorsunuz bi süre sonra çekiyorsunuz ezilen yerler kendine geliyordu ama ısıtılarakmı yapılıyordu yoksa tek kullanımlıkmıydı bilmiyorum:(

yagmur ne gıbı mahvettı aracınızı ıcıne motora felanmı geldı su yoksa baska bırseymı

Yamur degil Dolu yagdi

serkan biraz daha açıklayacı yazarsan mafoldu derken negibi zarar gördü hangi kısımlarda hatta foto eklersen ustalarımız yada herkes size daha iyi yardımcı olur

sanırım tavan kaut arka bagaj kaagında ezıklık olustu herhalde

Motor kapaginda, Tavanda , arka bagaj üstünde ve aracin sol yan tarafta irili ufakli 100 civarinda cökükler var. Yaklasik bu ekledigim resimdeki Dolunun erimis hali

dsc00773.jpg

Dolu değil kartopu resmen bunlar..Geçmiş olsun...

ılk defa duyuyorum o kadar buyuk demek gecmıs olsun

Geçmi olsun, İzmite yolunu düşerse bu arkadaş tam bu işlerin adamı, bazen şehir dışına, dolu yağan yerlere gittiğini söyledi, galerilerin başına böyle durumlar gediğinde toplu olarak gidip yaptığını söyledi. belki işinize yarar.fotoğrafları çekin gönderin onlara bakarak yardımcı olur.benim arabanın bir yerindeki çöküğü yaptığında şok olmuştum. bi telefon edip görüşmenizi tavsiye ederim...

http://www.cokuksihirbazi.com/

Son düzenleme:
Geri