Dolandirici ceylan arpacinin bana gönderdigi meil sizle paylaşmak istedim??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arkadas lafdan anlayan bir karaktere sahip degil heralde, daha dogrusu karakteri olduguna da inanmuyorum bu sozlerden sonra. tek bir yol. bu adami tabiri caise esek sudan gelene kadar doveceksin, esek sudan gelse bile dovmeye devam edeceksin. baktin adam olmuyor, oldurup fatih koprusunden asagiya atacaksin. hem millete hem devlete hayir islemis oluruz.

:confused:

vay beeee :eek: adreste büyük ihtimal zarflıyodur

Allahım bildiği gibi yapsın acınacak haldesin inşallah tövbe edersin alma mazlumların ahını çıkar eheste aheste bir abin olarak tüm yaptıklarından tövbe et tanıdıklarından helallık al samimi ol allahın bu muberek günde inşallah affeder alahım affedicidir

bu arkadaş astra_ZN aytac arkadaşimizdan mal alip parasi vermedi ne telefono ne msnye cıkmamıstır acıkcası iyiligi suistimal edıp dolandırdı :mad:

bence burada adresini vererek aslında yazdıklarıyla milletle alay ettiğini gösteriyor. "gelin buyrun adresime gelin de görün" tavrında sanırım. kaşınıyor heralde.

bence adresine şarbon yollayın. yada Kırım kongo kanamalı KENE :)

sitedeki arkadaşımızı dolandıran şahsiyetmi bu :confused::confused: yok artık dicem çünkü,millet ne hale gelmiş yaaaa :(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri