Dolandirici ceylan arpacinin bana gönderdigi meil sizle paylaşmak istedim??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BURAK53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar;
Ben Ceylan Arpacı yani nam-ı diyar Dolandırıcı Şerefsiz Üçkağıtçı Ceylan.İçinizde dolandırdığım yada yeltendiğim arkadaşlar varsa hepinizden özür dilerim öncelikle.İnsanlıktan nasibimi almadığım için İNSAN olanları dolandırmaktan zevk alıyorum.Haram nerde ben ordayım yani.Bunun tek nedeni ailem olsa gerek.Haram yemeye beni onlar alıştırdı,dolandırıcılığı üçkağıdı onlardan öğrendim.Beni tanıyanlar bu yönümü bilmiyorlar çünkü 2 yüzlü ve cibilliyetsizim ayrıca.Sizin yüzünüze bakıp ekmeğinizi yerken ,sizi nasıl dolandırırım tüyü bitmemiş yetimin nafakasını nasıl yerim diye düşünüyorum hep.Bu içimdeki bi hastalık ve tedavisi yok sanırım.Ölene kadar haram yiyip İNSAN'ları dolanndırmaya devam edicem.Bundan sonra benimle ticaret yapmayı düşünenler 2 defa düşünsün çünkü dolandırılma riskiniz çok fazla.Ahlaksızlığımı ve terbiyesizliğimi hiç saymıyorum zaten onları bir bilseniz benim konuşmayı bırak yüzüme bakmazsınız.İşte böyle arkadaşlar gerçek yüzümü ve nasıl biri olduğumu anlattım hepinize.Önümüzdeki ay Ramazan biliyorsunuz ,Allah'a pek inanmam hak verirsinizki zaten haram yiyen bi adamın Allah'la ne işi olur deilmi,benimkide laf zaten.İçinizden bana bu ay düzelmem ve tekrar İNSAN olmam için dua edecek birileri varsa şimdiden teşekkür ediyorum.Gerçi dualar bile kurtaramaz benim günahlarımı ama bir umut işte.İnanmadığım Allah bana belamı yakın zamanda vericek zaten içimden gelen bir ses böyle söylüyor.

Bu anlattıklarımdan sonra yüzüme tükürmek isteyen ,küfür edip beni aşşağılamak isteyenler olursa adresim aşağıda yazılı.Kendinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin diyemiyorum malum helal sevmem haram yerim.

CEYLAN ARPACI

Ünalan mah. 2. Ural sok. no:10 Dikilitaş/UŞAK 64100
Artik nasil yorum yaparsiniz ben söylenecek bişe buladim bu nasil pişkinlik:mad:

Yüzsüzlük.....

hemde yuzsuzluk serefsiz :mad:

aslında hatasını anlamış sonunda,o da birşey

Ne yapti ki bu arkadas ?

yorumsuz yani söylenecek söz yok allah bizi bu tarz insanlardan korusun başka bişi denmez

bu ceylan çok karektersizmiş !!!

ar damarı çatlamış bence..

bence habersiz yapandan çok çok karakterli bir vatandaşmış 2. olarak buda bir numara olabilir dikkat

Karektersizin birisi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri