bugun Samet fazla girmedi galiba foruma..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ewet bugün aracını sanayiye getirdi. gün boyu sanayide onun için giremedibugun Samet fazla girmedi galiba foruma..
Bu mesaj sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana...![]()
Doğum günün kutlu olsun....
Forum kuralları gereği öncelikle kendinizi üye arşivi başlığı altında tanıtmanız gerekmektedir.. Aksi takdirde konu kilitlenir!!
Ayrıca bugün doğumgünü olan arkadaşlarımızın arasında Samet'in ismini göremedim ben!!
Bu mesaj sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana...![]()
Doğum günün kutlu olsun....
aminnice sağlıklı mutlu nezlesiz gripsiz senelere kardeşim![]()
yaa kadir sabahtan indirdik motoru akşam 7 de bittidoğum günün kutlu olsun kardeşhani buraya gelcektin sen ya sana pasta aldım bekliyom
![]()
sen kutlama abi aman :hıh:Forum kuralları gereği öncelikle kendinizi üye arşivi başlığı altında tanıtmanız gerekmektedir.. Aksi takdirde konu kilitlenir!!
Ayrıca bugün doğumgünü olan arkadaşlarımızın arasında Samet'in ismini göremedim ben!!
tekrardan teşekkürler abi...Yavuz abi !
Düş gençlerin yakasından....Dengin birini bul....Mesela beni....!!!!!![]()
![]()
Samet'in gerçekten doğum günü bugün...Arkadaşımız iyi niyetli belli ki...Daha önceden tanışıyorlar demek ki...
Hemen artislik yapma bilader !!!!Ama haksız da değilsin tabii..Kurallara da uymak lazım...Neyse..
Samet' im......Doğum günün tekrar kutlu olsun....