Doğru Otomotivin ilgi ve alakası...

SİLENTHİLL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeni aldığım 1995 model Vecktra aracımın tüm pedal lastikleri eskimiş olduğundan kötü görünüyordu.Bulunduğum ildede söz konusu pedal lastiklerinden yetkili serviste oldukca pahalı idi ve fahiş fiyat isteniyordu.İnternette araştırma yaptığımda Doğru Otomotivin sitesini buldum.Genelde Opel araçlarla ilgili yedek parça üreten bir firma idi.Kendilerini durumumu anlatan bir bilgi formu bıraktım.Ertesi günü beni aradılar sıkıntımla ilgili.Gerekli yardımı ve açıklmayı bulundular söz konusu Pedal lastiklerini kendilerin bana temin edebileceklerini söylediler.Ben bu derece ilgi ve alaka beklemiyordum açıkcası bu yüzden burada bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim.

Foruma hoşgeldiniz. İlgi ve alaka eşanlamlı kelimelerdir. Okurken tuhaf geliyor. Düzeltirseniz Türkçemize katkıda bulunur bizleri sevindirisiniz. Şimdiden teşekkürler.

Ben aracı aldıgımda da fren pedalı hafıf sılınık duruyordu, bende opelın yetkılı servısıne fıyatını sordum, pabuçların tanesıne 30 lıra dediler,bende oto sanayisinden bir opel servısınden aldım 10 liraya hemde orjınal...Yetkılı servisler gercekden cok yuksek fıyat verıyor...

Yetkili kazıklama servisleri :)

Ben aracı aldıgımda da fren pedalı hafıf sılınık duruyordu, bende opelın yetkılı servısıne fıyatını sordum, pabuçların tanesıne 30 lıra dediler,bende oto sanayisinden bir opel servısınden aldım 10 liraya hemde orjınal...Yetkılı servisler gercekden cok yuksek fıyat verıyor...

Dediğiniz çok doğru.Yan sanayi üretimi olupta uzun vadede iş gören yedek parçalarda bulunmakta.Taivan malı var internette satışı yapılan bunlar nasıl sizce?

Dediğiniz çok doğru.Yan sanayi üretimi olupta uzun vadede iş gören yedek parçalarda bulunmakta.Taivan malı var internette satışı yapılan bunlar nasıl sizce?

tayvan ın parcaları bence iyi sonucda çin malına benzemez,tayvan ın sanayısı ıyıdır..

Geri