Doğalgaza %50 zam geleceği doğrumu?

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar slm, malum kış ayları geldi ve en önemli gider kalemimiz olan doğalgaz tüketimimiz hızla artıyor. sanırım hükümetimizde bu fırsatı kaçırmamak için "durmak yok yolmaya devam" sloganıyla zam yapacakmış. söz konusu zamlar otomatik bir sistemle yapıldığı hikayeleri anlatılsada %50 gibi ciddi bir zam geleceği haberi dolaşıyor. konu ile ilgili bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

Not: sanki herşeye otomatik sistemle artış yapıyolarmış gibi doğalgazı otomatik artırdık diye kandırıyorlar bizleri oysaki döviz ve petrol fiyatları düşerken nedense ne doğalgazda, ne benzin-mazotta, ne ev tipi tüplerde nede lpg de hiç indirim olmadı. ee iyide bu otomatik sistemli meret hep yukarı yöndemi çalışıyor neden fitaylar içince düşürme yönünde bir yansıtma olmuyor?

doğru zaten havadanda belli ankara duman altı oluyo aksamları millet bırakıyo doğalgazı

Bu fiyatlar otomatik olarak ayarlanıyor söylemine bende uyuz oluyorum, nedir abicim bu otomatik hesaplama ya ?? devletten üstün bir otoritemi nedir, oradan ne rakam çıkarsa onaylanacakmıdır ?

Bu kadar basiretsiz, bu kadar kendine yontmacı , bu kadar yüzsüz bir anlayış göremedim.Yok yok suçlu biz değiliz yok, fiyatları otomatik hesaplama çıkardı, gidin ona sorun zamları...varmı böyle bir zihniyet ya ?? bırakın kardeşim yönetimi ozaman, biz halk olarak OTOMATİK ÜLKE YÖNETME sistemi kurarız.size de gerek kalmaz o zaman..

Ne kadar basit seviyesiz bir anlayış, bu insanlar tarafından yönetildiğimiz için utanıyorum yahu, yazık...çok yazık...

Şu saatten sonra ülkeyi %50 zamla satsalar yine şaşırmam...

Yılbaşından itibarenmi geçerliymiş bu zam?

ben kredi çekip 1000 liralık gaz aldım.banka daha insaflı nasıl olsa yakıcam.1000 liralık gazda 1 ay sonra 500 lira kar etcem

Eee mevsimi de geldi. Malum tilki puslu havayı severmiş. Uzun zamandır açılım dı, Kuzey Irak'tı, telefon dinlemesiy di, Dersim'i derken vatandaş olarak epeyce ihmal edilmiştik, şimdi sevgili iktidarımızın unuttuğu vatandaşını hatırladı, doğal olarak da gönlümüzü almak için şevkatle bizleri kucaklarına alıp sevecektir. Bizi sevmeyen ölsün.

sobaya dönün doğalgaz ellerinde patlasın. :) dönebiliyosanız tabiii :)

ben kredi çekip 1000 liralık gaz aldım.banka daha insaflı nasıl olsa yakıcam.1000 liralık gazda 1 ay sonra 500 lira kar etcem
Doğru bir iş apmışsın. şuanda en iyi yatırım aracı doğalgaz olarak görünüyor. %50 kar getiriyor. bencede makı mülkü ipotek edip gaz alalım:D

Geri