doblo 2.0 hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bilgisi olan varmı arkadaşlar 2.0 6 ileri vites 135 beygir. araçda dolu epey hız sabitleyici yağmur far sensörü abs esp falan .. normalde doblo vari araçlarda arka camlar sürgülüdür bunda otomatik falan..

Son düzenleme:
bu yen dobloların 1.6 kapalı kasası bizim şirkette var pek kullanma fırsatı bulamasamda bence gayt başarılı olmuş ne yük koyarsan koy bana mısın demiyordu ve türkiye yol şartlarına en uygun van tarzı araç olduğunu düşünüyorum

sizin dediğiniz model ise gayet güçlü ve donanımlı bir araç pek çpk yeiliği de beraberinde getirdi belirtmiş oldupğunuz gibi arka elektirkli camlar navigasyon start stop gibi pek çok donanım mevcut ayrıca reklamlarında ve testlerden takip ettiiğim kadaruyla bir otomobil konforu yakalayacak kadar rahat bir yolculuk imkanı sunuyorrr

bu 2.0 dizel doblo hangi araç kategorisine giriyor bilemiyorum ama 1.9 dan büyük oldupu için vergisi yüksek olmalı

bence bu doblonun 1.6 premio modeli seçilmeli 1.3 az 2.0 fazla 1.6 karar

http://www.youtube.com/watch?v=7uL19DIdm8c

bunlar ne diye geçiyor yani kamyonmu pickup mı bunların ruhsatta binek olarak geçeni varmı her sene her sene uğraşılmaz muayeneyle motoru ve star-stop giib pek çok donanımı cezbedici hillholder falanda var..

Doblo kasasıyla çıkacak olan yeni Opel Combolar belki daha iyi donanımlı olur.

bunlar ne diye geçiyor yani kamyonmu pickup mı bunların ruhsatta binek olarak geçeni varmı her sene her sene uğraşılmaz muayeneyle motoru ve star-stop giib pek çok donanımı cezbedici hillholder falanda var..

bunlar bence panelvan oalrak geçiyorr komyon kamyonet olarak geçse src isterler

panelvan olarak geçiyorsa

1900 motora kadar 1-6 yaş arası 6 aylık vergisi 348.5
eğer 2.0 olursa 6 aylık 526 tl

ama hangi sınıfta olduğunu tam olarak bilemiyorum ama sahibinden deki ilanları baktığımızda 2.0 ların sıfırda daha yüksek fiyata satılmasına rağmen ikinci eldeki o yksek fiyatı 1.6 karşısında koruyamıyor bu da vergi diliminden kaynaklanıyor bence

1.9 cdti 150 hp yi koyacak da biz de alkışlıyacagız.. vectra c lerde fiatla yapılan motordan bahsediyorum

Bir arkadaş girdi aklımada bakınıyorum aslında bu kasalar hiç aklımda yokdu birazda ticari ve alıcı kesmi yüzünden mesafeli durduğum bir araç ama maşallah ağzına kadar doldurmuşlar aracı 135 beygir 2.0 dizel hiç fena değil 6 vites Cruze Control,4 Airbag,Dijital Klima,Yol Bilgisayarı,Sis Farı,Far Yıkama, ABS,EPS,ESP,ASR, Hillholder, Start Stop Özelliği,Park Sensörü,Yağmur sensörü,Far sensörü,Deri Direksiyon,Deri Vites Topuzu,DRL gündüz farına kadar yapmışlar adamlar..

Yani bu dolulukda binek araba almaya kalksan bu motorda bu özelliklerde 70-80 bin tl den aşağı alamassın..

Aynı özellikler 1.6 dizelde de vardı sanırım. Ve 1.6 dizel motor gayet verimli. 105 beygir ve 290 küsür tork. Bravo'da kullanılan motor. Bence 1.6'lar daha iyi olacaktır.

binek olarak geçeni olsa düşünebilirim.. birde ben deri döşeme yaptırırım güzel navili dvd li bri teyp takdımmı iyidir işde..

TomTom'un navisi vardı galiba. 1000 lira gibi bir paraya fabrika çıkışı oluyordu.

Geri